Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Hát erre a miskolci csomagkézbesítésre azt tudom mondani, hogy a Logisztikai Üzemben (Tiszai mellett) rohadtul ráérnek.

    Amazonos csomagom megkapta a magyar ragszámot, miután átvették a Deutsche Posttól, aztán már 1 hét is eltelt és láttam az esedékes napon magyar követés szerint már hajnalban a kézbesítőhöz került. Mondom csudaklassz, akkor ma megkapom. Itthon vagyok egész nap, várom a postást nem jön. Se felcsengetés, se telefonálás, se értesítő, se semmi. 19:00-kor zár a posta, mondom fél 7-kor lemegyek megkérdem már, hogy a büdös lóherébe lehet az, hogy bő 11 óra alatt nem sikerült ideérni a csomagommal.

    Erre elkezd nekem a postás kiscsaj az autóról hadoválni meg hogy hogyan terjesztik meg hogy ők csak azokkal foglalkoznak, amik sikertelen kézbesítés miatt hozzájuk kerülnek. Mondom bingó, akkor tessék már megnézni, hogy itt van-e a csomagom. És hogy, hogy nem mégis ott volt.
    Aszongya következő munkanap menni fog az értesítő, azt hagyjam figyelmen kívül. Mondom köszönöm. Ez amúgy péntek volt asszem, tehát még simán tárolgatták volna 3 napot a csomagot, mert csak.
    Hát azt az aprócska tényt már nem is említem, hogy úgy nézett ki a doboz, mintha kicsit megrágcsálta volna egy patkány.

    Na ezért utálok külföldről rendelni, mert basznak időben kihozni. Lassan már ott tartunk, hogy lehet az Orczy térről hamarabb hazahozom, mint Miskolcról. LOL

    Plusz az ügyfélszolgálatost kérdeztem, hogy ugyan mondja már meg, hogy miért képtelenek postán maradóként regisztrálni és értesítést küldeni, ha átvehető az adott postán? Vagy csomagautomatába miért nem lehet kérni stb.. Válasz nincs, nem lehet és kész.

Új hozzászólás Aktív témák