Új hozzászólás Aktív témák

  • kovazsé

    csendes tag

    válasz Gabir #64547 üzenetére

    Azért ne várd, hogy a kormány nevében is nyilatkozzak. A Magyar Posta 100%-os tulajdonosa a Magyar Állam. A tarifát sem én szabom meg, de véleményem szerint inkább a bérrel van valami gond.
    Nyilatkozni a csomagokról ( Miskolc és a környék) valamint az 500. gr feletti levelekről tudok. Ezeket viszi a csomagkézbesítő.
    A kézbesítő nem válogat a küldemények között. Azok a járásához vannak rendelve.
    A küldemények kézbesítését a címzésben szereplő helyen kísérli meg egy vagy két alkalommal a küldemény fajtájától függően. Sikertelen kézbesítés esetén a PDA nyomtatja az értesítőt, zárt kapunál ( a csomag-kézbesítőnek nincs kulcsa az épületekhez!) másnap a levélkézbesítő viszi (neki van kulcsa). Tehát ebben az esetben egyszer megy a csomagkézbesítő a csomaggal, másnap a leveles az értesítővel. Az azon szereplő nyomtatott dátum, óra, perc másodperc a sikertelen kézbesítés időpontja.
    A tárgynapi átvétel csak azoknál jönne szóba amit nem kell másnap újra vinni ( aznap leadja a címhely szerint kijelölt postán) de itt jön a "még nem számolt le". Azt jelenti hogy a kézbesítő 18.órakor még nem ért be a kijelölt postára, a hülye még mindig kézbesít. A posta 19. órakor bezár nem tudnád átvenni.
    Amit kétszer kell megkísérelni kézbesíteni a Blaskovics úti csomagraktárba viszi vissza és másnap ismétel.

    A Miskolc 1. sz. "nagy posta" nevében megint nem tudok nyilatkozni, de ha jól emlékszem megkezdődött a signetta termékek forgalmazása.

Új hozzászólás Aktív témák