Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz jFox #27158 üzenetére

    Nalam kicsit maskent torten, a Szerzodesen 4 csomag van Kozszolgalati, Digi Mini, Digi, es a Digi +. En a Digi csomagot kertem erre Digi Mini-t kaptam, reklamaltam telefonon amit egy pesti kozpont rogzit, majd masnapra lekuldenek egy munkalapot Miskolcra igy lealbb ket nap a fizikai munka vagyis a szuro kicserlese. Mindegy kijottek kicsereltek, a Digi csomagra, mondom varjanak egy kicsit a frekveziak alapjan rakerestem a TV-n latom jon az AXN ami mar a DIGI+ csomagba tartozik. Mondom nekem ez nem kell, nehogy vegul en jarjak rosszul es utolag fizeni kelljen nekem, erre nevetve azt mondtak hogy ne torodjek vele mert olyan szuokartyajuk nincs ami az AXN-t meg meg azokat a csatornakat kiszuri ami a Digi+-hoz tartozik a Digi nem foglalkozik vele meg ok sem, nem tudnak mit csinalni.
    Ugy az olcsobb Digi csomagot fizetem viszont a Digi+-t kapom. Ez igy van mar tobb mint egy eve, mert 2010 08 ota van szerzodesunk.
    En ebbol csak azt erzekelem hogy eleg nagy kaosz lehet naluk, pl ez ev 08 honapban szoltak hogy elvagyok maradva egy 04 havi szamlaval, eloszedtem a befizetett szamlaimat ufsz. reklamacio, mondom fizikailag egy szamlaval tobb van mint amennyinek kelle lenni ha a honapokat tekintjuk alapnak, meg akkor is ha az elozo ev decemberetol tartjak nyilvan a szamlakat, erre azt mondta hogy a gep igy tart nyilvan, fizessem be. Nem fizettem be mert tudtam hogy igazam van, erre lekapcsoltak a netet. Reklamalas. a duma ugyan az, semmit nem csinaltam, ket nap mulva vissza volt kapcsolva a net. Most hogy reklamaltam a titkositas miatt megint mondtak hogy elvagyok maradva, mondom akkor mar reg felkellett volna bontaniuk szerzodest igy a 11. honap tajan, nem csend.
    Ebben a honapban en megkaptam a csekket, a Mamám nem reklamalas, valasz, az ehavi mar ki van fizetve, viszont az elozo havi elmaradasban van. Mondom itt van az elozo honapban befizetett csekk bemontam a datumot a postahivatal szamat ahol fel lett adva, igy ez lehettelen viszont kernek egy szamlapotlast, hat az naluk nincs. Kerdem megoldas?
    Hat majd az Édesanyja ket szamlat fog kapni a 12. honapban. Az e havit es az aktualis havit. Errol ennyit.

    (#27191) PLaci58 Igen ezt en is tudom sajnos, en magam is tudnak szerezni ha nagyon akarnak de minek. Mar szereztem egy szamkijelzos telot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák