Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Amúgy szerintem a 12k-val túlárazták. Nagyon tetszik a játék, meg jó is, de nem éri meg, mivel a multit szerintem felesleges volt beletenni, az időre futás közösen, vagy felváltva nem hinném, hogy hosszútávon is élvezetet nyújtana. A single jó, a sztorija tetszik, kérdés, hogy mennyire rövid, és mikor kezd unalmassá válni a folyamatos rohanás.
A hangulata szerintem zseniális, én imádom az ilyesfajta városokat, ami tele van felhőkarcolókkal, és a jövő képét mutatja meg.
A színek nagyon durvák, ahogy átszaladsz a fehérből a rózsaszínbe, aztán a zöldbe, kékbe, sárgába, stb, elképesztő.
A mozgást jól megcsinálták, bár szerintem túl nagyot lehet ugrani, és ha nagyot ugrunk, de rosszul érkezünk, akkor csak megsebesedünk. Szerintem a lábunkat kéne eltörnünk ilyenkor, vagy ha gurulunk földet érés után, akkor pedig a kezünket például.
Szerény gépigénye van, ráadásul a grafika egyszerűen gyönyörű. -
T.Peter
őstag
válasz Sirandrish #350 üzenetére
Amikor kiírja, hogy mit kell nyomni a tréningnél? Ha erre gondolsz, akkor a válaszom az, hogy nálam nem A meg B, hanem normálisan space, bal egérgomb, jobb egérgomb, shift, bal alt, e, f, r. Ha egyre gondoltunk, akkor azt javaslom, hogy tedd újra a játékot, de ne kösd rá a padot, mert szerintem az zavar be.
-
Sirandrish
legenda
nekem olyankor RB-t ír...nah még azt akkor kipróbálom..
Amugy én a menübe gondoltam..nah de majd megnézem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DeSanto
őstag
Nah elegem lett a kb 40. újraindítás után.
Egy helyen amúgy is elakadtam.De nagyon jó és élvezetes játék.
Ilyenre vágytam már régóta... -
athomi
veterán
válasz Sirandrish #350 üzenetére
Nekünk a billentyűzeten lévő gombokat írja ki. Amúgy a játék pofonegyszerű, az irányítás is könnyű, alig kell használni néhány billentyűt.
-
Sirandrish
legenda
ujraraktam..mostmár nekem is a gombokat írta..át is tudtam ugrani azon a szaron..érdekes módon ugyanugy ugrottam ahogy előtte csináltam csak most elfogadta..jött a cső...és ennyi...20ból 2szer ráugrik..akkor vagy lecsuszik magűtól vagy ránézek a balra lévő csőre..elugrok és nem kapja el..kb 50próbálkozásom volt...ennyit erről a játékról...nem ér annyit hogy agyárkot kapjak...ahogy elnézem amugyis a megvalósitás nem az igazi...izzik az a szar amit meg kell fogni vagy használni de te a miliméteres pettyel még nézzél rá..a Grafikára nem lehet panasz de amugy a játék egy kalap kakika
Persze ez az én véleményem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
T.Peter
őstag
válasz Sirandrish #355 üzenetére
Megcsináltam megint a tréninget. A szövegek nálam mind magyarul vannak, szóval bal és jobb egérgombot ír ki. Ahol pedig te elakadtál, azt írja, hogy gyors ugrást kell csinálni.
A menüben nekem nincs semmilyen A és B. Az egérrel és a nyilakkal tudok a menüben mozogni.#359 Sirandrish: Én csak annyit mondok, hogy user error. Nálam 20-ból 20-szor ráugrik a csőre, és nem kell a pettyel ránézni, elég, ha arra fordulok.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
mióza ujraraktam nekem is normálisan írja játék közbe..mondjuk magyarnak eddig is magyar volt...meg mondjuk nem a kiirással volt baj mert ugyanazt irta mindenhol..nem spacet írt ugyan de tudtam hogy mit akar...csak szart bele hogy meg is csinálom
lassan 15éve játszom(kedvenc játékaim a platform játékok...ez durván poont az)..kizárt dolognak tartom hogy egyik pontról a másik pontba 50ből nemtudnék elugrani...de a béke kedvéért ezt is bevállalom
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #359 üzenetére
Vmit te csinálsz rosszul, mert nekem 20-ból 19-szer elkapja. Egyik csőről is könnyedén át lehet ugrani a másikra, csak jól kell csinálni.
-
DeSanto
őstag
Ha az elején elakadok mi lesz később?
Itt merre kell továbbmenni?
A másik oldalt rendőrök lőnek a lépcsőn ha felmegyek nincs csak egy lezárt mozgólépcső. -
kdave9
tag
Jó pörgős játék, kis gyakorlással belejöttem, az irányítás sem vészes, első próbálkozásra nehéznek tűnt. Az ALT pedig hasznos segítség
-H-U-N-T-E-R-
-
Bluegene
addikt
basszus aki ati tulaj annak ki kell kapcsolnia a physixet, amikor megtámadtak a kommandósok 1-6 FPS-re lement és lefagyott
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
törölt tag
Hello!
Kis segítség kéne. Itt: http://kepfeltoltes.hu/090115/MirrorsEdge_2009-01-15_15-47-12-98_www.kepfeltoltes.hu_.jpg mit kell csinálni? Próbál a narancssárga falra ugrani és onnan fel a szellőzőre, de nem akarja megfogni Próbáltam ugrás-fordulás-ugrással is, az sem jött be. Talán másfelé kell menni? Vagy csak nekem nem akar összejönni jól az ugrás?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Beowulf_78 #301 üzenetére
Szegény HD4870 X2 tulajok, a 9600GT vagy a 3870-et szintjét alig üti meg a kártyájuk, most aztán megint váthatnak a driverupdate-re...
-
DeSanto
őstag
válasz engineeeer #368 üzenetére
Nekem a lépcsőn 2 fogás után lecsúszik.
-
Sirandrish
legenda
-
Bluegene
addikt
mondjuk kikapcsolva sem gáz, ugyanúgy széttörik az üveg szal, max nem esik le olyan látványosan
itt a videó mitől esünk el mi atisokszerintem kibírható, egyébként be is volt nálam kapcsolva a physix(ugye a procim számolja), csak amikor jöttek a kommandósok a proci nem bírta
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
DeSanto
őstag
válasz engineeeer #373 üzenetére
Sikerült de nem fogod elhinni.
Be volt dugva a gamepad és csak azzal lehetett felmenni.
A bill-en ha a w-t nyomtam ment 2 fogást majd lecsúszott. -
csutkaa
senior tag
nekem miért fagy le ha bevan kapcsolva a PhysX??
ez a verzió van fent: PhysX_9.09.0010_SystemSoftware vga driver meg 185.20 vista sp1.[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
Ilyen beállítások mellett[link] így fut a gépemen a game.: Time: 113389ms - Avg: 61.840 - Min: 57 - Max: 64
Time: 127835ms - Avg: 61.869 - Min: 57 - Max: 64
Ez jó eredménynek számít?Amúgy furcsálom a 62FPS-es konstans eredményt .És néhány screen is csináltam a grafika azért durva .[link] , [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam megint..és akárki akármit mond..nekem nem kapja el a csövet..elugrik és látni ahogy esek lefele legalább 1,5-2métert a cső közvetlen közelébe de nem kapja el..nem kell valamit még nyomni? automatan elkéne kapnia? mert ha igen akkor nálam valami nagy turpisság van de hogy a csövet nem kapja el az ezer%...
-
horyk
senior tag
válasz Sirandrish #383 üzenetére
Hát bazz, nekifutsz majd széléről ugrasz 1x space utána autómatice elkapja a csövet.
De jól fuss neki mert én is szoptam vele !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Silenzio
addikt
Meg kő venni oszt' jó lesz. A videót látva elgondolkodtam az nVidia karira váltáson, de a játékért akkor sem adnék 12 gurigát. Francokat.
Bluegene: ha be van kapcsolva a PhysX, attól még nem kapsz semmit, két lehetőséged van: ageia kártya vagy modern nVidia. A procid nem számolhatta.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
T.Peter
őstag
válasz Sirandrish #383 üzenetére
Béke volt eddig is, nem azért írtam a user errort. Fogsz vele még szívni, mert néhányszor nem tudod merre kell majd menni, vagy félreugrik, stb. Kíváncsi lennék, hány 'itt merre kell menni" hsz lesz majd a jövőben. Rekord lesz, az tuti. Mindenesetre az összes problémádra van megoldás, csak kérdezz. Gondolom most ott tartasz, hogy az egyik épületről kell átugrani a másik épület oldalán lévő csőre. Kettő van egymás mellett. Ott én is leestem, hiába foghatta volna meg. A csőves, meg a kapaszkodós szituációkra én azt javaslom, használd a jobb egérgombot, mert azzal kapja el a tárgyakat. Amikor ugranál a csőre, nyomd meg a jobb egérgombot, és elvileg el fogja kapni. Menni fog majd a játék idővel, ne add fel.
#390 Silenzio: Nekem egyáltalán nem hiányzik a physx. Lövöldözni nem lövöldöztem, még fegyvert sem fogtam, és az, hogy a zászló, műanyagszalag, stb szebben esik le, széttéphető, nem valami nagy szám. Mivel a játék fizikájára nincs kihatással a physx, semmit nem ér. Szimplán hozza az nv a szokásos formáját. Persze mindez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Amúgy lehet tapló vagyok, de az már a pofátlanság csúcsa, hogy valaki a PhysX patchet tartalmazó cracket akar... Én is elcsábulnék, de ne felejtsétek el mi a cracker csapatok célja: lehetővé tenni, hogy kipróbálhasd a játékot, és ennek hatására, ha tetszik... Lehet ez csak képmutatás, lehet nem, nem a mi célunk eldönteni. Minden esetre nem lepődnék meg, ha nem lenne crack a patchelt exéhez... Mondom, meg kő' venni.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Sirandrish
legenda
nálam a jobb egérgomb nem csinál semmit..vagyis látszatra..az e csinál olyasmit mintha kapna el valamit...a menüben neked mit ir? mi a jobklik?
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Hátőm... enyhén jó játék fél 3-tól játszok vele, azért hagytam abba mert kifagyott
-
engineeeer
tag
válasz Sirandrish #394 üzenetére
A jobb klikkel tudod lefegyverezni az ellenséget.
-
DerStauner
senior tag
na, megjött a sebtapasz. örültök?
Silenzio: lesz majd hozzá crack, olyan fél-egy év múlva. ha megfigyeled, ez a trend.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Biztosan volt már róla szó, de mi változik azzal ha kipipálom physx-et menüben? Se physx gyorsítóm nincs se NV kártyám. Lesz bármiféle változás ezesetben?
Mármint erre gondolom nem képes az Ati:
-
T.Peter
őstag
válasz Sirandrish #394 üzenetére
A menüben azt írja a jobb egérgombra, hogy felvesz/elejt. Ha megnyomom a jobb egérgombot, előrekap a kezével a levegőben, persze amikor nincs ott senki. Ugrás után pedig megkapaszkodik a tárgyakban, ha lenyomod. Ellenfél előtt lefegyverez.
-
athomi
veterán
Ugrásoknál az a lényeg, hogy a perem szélén nyomjátok le a space-t. Falon futásnál szintén az utolsó pillanatban nyomjátok le az ugrás gombot. Amire még figyeljetek, hogy legyen meg a lendületetek az ugráshoz, ne 1 méterről fussatok neki a legnagyobb akadályoknak.
Egyik csőről a másikra ugráskor csak egyszerűen irányítsátok a képernyő közepét a csőre, majd nyomjátok le a space-t. Szereplőnk talán az egyik kezével még el is engedi a csövet, amelyről ugrotok.
Ha jól csináljátok, akkor az esetek túlnyomó részében sikerülnie kell mindennek. Az meg mindenkivel előfordul, hogy néha leesik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest