Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen konfigon mire lehetne számítani:
AMD Phenom II 720 X3 2,8 GHz, HD5770 1 GB és 4 GB RAM?
A hivatalos gépigényt láttam, de azoknak sajnos sokszor semmi közük a valósághoz. Máskülönben szerintem nagyon jól néz ki a játék, úgyhogy gondoltam megkérdezném azokat, akiknek van tapasztalata.
-
tojaaji
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az eredménylistában hogy lehetne letölteni más játékosok szellemeit? -
VoidXs
nagyúr
válasz fuwiradis #1654 üzenetére
A régit kimaxolhatod, én ATI X1550-en tettem ugyanazt. Az új a Frostbite-ot ismerve mindenen elmegy közepesen, csak a procid lenne jobb. DICE-ék nagyon tudnak optimalizálni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
FehérHolló
veterán
barátom mondá vala pár perce:
18:55 - <nick>: mirrors edge-et végigtoltam
18:56 - <nick>: a végére rájöttem, hogyan lehet felvenni a földre leesett fegyvertMade my day. Gondoltam, megosztom.
Skynet is real. It's called Google.
-
messi6502
tag
válasz FehérHolló #1659 üzenetére
Hatalmas
-
fpeter07
veterán
[link] Ha ilyen lesz (lenne) a Mirror's Edge 2, akkor engem megvettek.
-
fpeter07
veterán
[link] Játékidő: 39:25.
-
wolfnet
tag
Hejhó! 2013 júniusában bejelentették a 2. részt. Ki mit vár ettől? Tud valaki azóta valamit? A weboldalon 0 infó van azóta közzétéve, ahogy a tweet/facebook-on is. Remélem nem halt meg a projekt.
Privátban érdeklődj! :)
-
fpeter07
veterán
válasz wolfnet #1664 üzenetére
Igazából egy új történetszállal én kielégültem volna, meg persze új time trial pályákkal, az volt a szívem csücske. Csak írták,hogy nem akarják ugyanazt a játékot kiadni. Érdekes, mert a cod készítői minden évben ugyanezt csinálják és elképesztően jól. Remélem nem szúrják el a második részt. Filmeknél szinte kivétel nélkül az első a legjobb, de a játékoknál még van remény.
-
wolfnet
tag
válasz fpeter07 #1669 üzenetére
Igen persze. De nagyon remélem hogy befejezik. A sztorin is sok múlik, és bár a Cod pont rossz példa. Ahogy az NFS is. A Cod-nál legalább dolgoznak a sztorikon valamelyest, de az is egy csapda. Itt azért még nem tart a tükörtojás, de nagyon várom.
Privátban érdeklődj! :)
-
messi6502
tag
-
fpeter07
veterán
-
mikrosuttii
aktív tag
-
fpeter07
veterán
Második részről vélemény? [link] Ez az átdolgozott mozgás szerintem abban nyilvánul meg, hogy felgyorsították az animációkat... A csövön felmászás konkrétan nevetséges. Remélem nem marad így a végleges változatban.
-
Zex40
újonc
válasz Mika1227 #1571 üzenetére
Nyomogasd folyton a jobb klikket és akkor elveszed tőle a rudat és a pöcsébe rúgsz és leesik. De megkapaszkodik a csőnél és te fel akarod segíteni, de ekkor egy rejtélyes alak a hátába lő, te meg akarod nézni, hogy ki volt az, és elfelejtetted, hogy neked fel kell segítened azt az embert.
-
TBT
addikt
Új trailert kapott a Catalyst!
Álomszép lesz a játék!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
GuruZone
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
G2an elég olcsó, megér 3kt, vagy inkább kalózkodásra tökéletes?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
fpeter07
veterán
válasz messi6502 #1685 üzenetére
[link] A szellőzőgépeknél meglepően nehéz úgy ugrani, hogy ne lassuljon le Faith. Én félek feltenni a játékot. Most inkább könyvmoly üzemmódra kapcsolok. Jó lenne, ha 10k alatt lenne az ME2 megjelenéskor. Remélem az is hasonló kreativitást fog igényelni. Nehéz meglátni egy-egy utat.
-
k-adi
nagyúr
What is his special attack? DLC assault?
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dogengar
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam csinálok a Catalyst számára egy külön topikot, lassan itt a megjelenés, legyen hol beszélgetni róla. [link]
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
most jutottam el oda, hogy telepítsem a játékot, de már a menüben úgy szaggat, hogy az is kezelhetetlen, a játékban meg egymást érik a 6-8 fps-ek, meg 5mp-es akadások.
physx természetesen kikapcsolva, konfig az adatlapomon.
kerestem már a neten megoldást, de nem találtam róla semmit, mindenhol a physx-et okolják.
tudtok esetleg segíteni, hogy mi lehet ennek a bugnak az oka?
a játék steames.
-
wjbhbdux
veterán
A játékot 9 éve nyúzó 11 speedrunner összeállt és 22 perc 40 mp alatt teljesítették a játékot [link]
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs