Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Azért jó hogy nem menti el az új rekordomat az egyik pályán mert leálltak a szerverek
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Érdemes megvenni ezt a játékot?
Jó cucc szerintetek? -
mad1
veterán
válasz dangerzone #1506 üzenetére
Akkor igen ha nem csak vegigviszed,mert ahhoz rovid,viszont ha rakattansz,szinte megunhatatlan lesz.
Ne szemetelj ! = Steam
-
Sipii
csendes tag
hajhaj
Rendes poszter méretve van készítve amit akár nyomdába elvihetsz és kinyomtatják neked
[kép]
Íme másik 2 poszter bár ez A3mas mert nekem már sok game poszterem wan és spórolok a hellyel ;) (ennél 2xer nagyobb is lett nyomtatva 1db az is éles volt, eladtam már és nem tudtam lefényképezni sajnos )UT: az oldalon még GTA IV (pack) és COD MW2 Poszter is wan
Poker enthusiast and player, Designer, Paramore & The Script fan. Student once actor. TVD, TBBT, HIMYM, Mentalist. Grey's Anatomy viewer. FUCK'N everything up since 1993.
-
Blood Mage
senior tag
Sziasztok!
Egy hete meghalt a gépem és újraraktam a windows 7et, de az játék mentéseket elfelejtettem lementeni. Valaki át tudna küldeni nekem egy olyan mentést ahonnan minden pálya elérhető, vagy minden pályáróll 1-1 metést?? ezt hogyan oldahatnánk meg? e-mail vagy van más módszer is?
Köszönöm előre is sokat segítene!
(Persze végigjátszás is segítene de ha fenn volt egy tucat játék a gépen nem bírok minddel egyszerre... )[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Blood Mage #1509 üzenetére
itt egy mentés
-
Blood Mage
senior tag
-
mattpaksi
tag
Azt mondjátok meg, hogy lehet az hogy netes játékban 3x olyan gyorsan fut a legjobb mint én? cheat?
A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!
-
Janoo_07
aktív tag
itt járok jelen pillanatban amikor a őszülőhajú bácsi jön és egy vascsővel a padlóra küld legalábbis nálam a filmben Faith megragadja a vascsövet és ő győz de hogyan ragadjam meg a vascsövet... jobb gomb bal gomb vagy mi? áhh vagy 6* megntem neki de nemtom mit csináljak...lehet amatőr kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
Nokedli92
aktív tag
Üdv.
Nekem nem indul el a játék.
Windows 7 build 7100 64bit Ötlet?
Ati driver, a legfrissebb, drict-x frissítve. de semmi.Üdv, Csaba
-
Nokedli92
aktív tag
Értem... köszönöm... háát, én csak kiakartam próbálni, annyira nem fontos a játék, van fontosabb dolgom is... De azért kiváncsi lettem volna rá, mert itt látom mindenki dícséri a játékot.
Üdv, Csaba
-
Jhonny06
veterán
Milyen taktikával kell legyőzni azt a 2 embert, akikkel úgy a közepe/vége felé kell verekedni, kiérve egy liftből? Már vagy 100X próbáltam, elfutni se tudok és bármilyen keményen harcolok, mindig legyőznek.
-
brownus
veterán
válasz Nokedli92 #1528 üzenetére
a legjobb, mióta a 7 rc van fent nem is pakoltam vissza mást csak ezt
imádom ezt a lányt
(#1530) Jhonny06, több infot
ez az lehet amikor a spec rendőr egység emberei futnak utánad és ki kell iszkolni előlük abból a nagy teremből. ott ügyesen kell ugrálni-gyorsan futni, vissza se nézve
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
Üdv srácok!
Feltelepítettem újra a játékot, mert barátnőm játszani szeretne vele és elkezdet fagyni a game.
PhysX-et használok, egy 96GT mellett egy 88GTS 320Mb-os kártyát PhysX számolásához.
Próbáltam felrakni az 1.01-es patchet és ezt a hibaüzenetet kapom: [link]
Esetleg a játék újra telepítése megoldaná a problémát -
luw2win
őstag
Hali!
Az miért van amikor elérek egy Checkpointbe ekezd menteni elmenti kidob a menübe és csak a Continue-re tudok rámenni és ujrakezdi a jelenetet, de néha továbbenged..
Fennvan az 1.01-es patch? Mi okozhatja?
Köszi.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Nem jó Lehet hogy a windows 7 a hibája?
Már 5x megcsináltam a küldetést és mindig tölt és continue és ujra... valamit nem csináltam meg azért dobna vissza? v nem értem.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
erről van szó - feltöltöttem xfire videók közé
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
őstag
ma meglett origiba a game, 576-KB-ban, 4 k-t hirdették, mondom ennyit megér, kérem, mondják 2000 lesz, mert +akcióba tették a hét végéig, szóval aki hajt rá annak itt az idő, ennél jobb ára már nem lesz....
most végre letolhatom a DLC-t is
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
törölt tag
No, sikerült végigjátszani, hogyan lehet le backupolni, ohgy új win esetén már egyből lehessen nehéz fokozaton játszani vele ?
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok.. Lenne egy kis problémám.. Nem tudom miért, de ennél a küldetésnél tartok, befejezem, beszállok a liftbe hogy menjen fel a tetőre, és visszalép a menübe, majd ha arra nyomok hogy játék folytatása, akkor visszarak oda ahonnan kezdtem az egészet.. Ez miért van? Nagyon tetszik a játék, de rettentő idegesítő hogy nem tudok tovább menni.. A pope meggyilkolása utáni menekülés..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
mad1
veterán
-
gamerkiller
senior tag
Na, sikerült minden rendben van.. A helikopteres résznél amikor vadul lő 3* izzadtam le a csatornában.. Nem semmi.. Miért emlékesztet ez a játék engem folyamatosan a jamakasi-ra.. bírom..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
Istenem 143432*ra próbálok valamit csinálni ott ahol a nagydarab volt birkózóval találkozok, mindig ledob a háztetőről.. Tényleg nem tudom.. Se leguggolni nem tudok, se megütni.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz gamerkiller #1549 üzenetére
Amikor feléd rohan a vascsővel, fegyverezd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest