Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz kisza25 #47480 üzenetére

    ha rajtam mulik, lesz :D
    1.) szeretem cserelgetni a hardvereket benne, marpedig ahhoz kellenek (egyelore) a pcie csatlakozok.
    2.) szeretem ha eros _es_ csendes a gepem, marpedig egyelore ehhez sok hely kell, 120-150W-ot lehuteni levegovel es vizzel is helyigenyes egyelore (vizes gepem most van tervben eloszor, de csak egy asetek 645lt jatekvizzel)
    3.) tipikusan kell nekem egy jo videokartya (furge legyen a desktop, eleg nagy legyen a felbontasa es kezeljen tobb monitort, nem mellesleg hardveresen tamogassa a videoszerkesztest) es egy vagy tobb halokartya (minimum 2x10G, de inkabb 4x10G, idealis esetben 2 db 2x40G :D )

    egyelore ezek nem konnyen zsufolhatoak notebook meretbe. elismerem, nem altalanos jatszos netezos gep, de mar hosszu evek ota ilyesmi igenyek menten keszulnek a gepeim. mindig megnezem mit lehetne kivaltani pl eros notebook+kulso gpu komboval, de aztan mindig elvetem. a kulso halokartyaval elkepzelheto problemakrol nem is beszelve.

    ha meg lenne az asztalomon egy notebook, amibol ezerfele lognak a mukodesehez szukseges csovek es madzagok (vizhutes, kulso gpu, kulso halokartya, stb), az mar asztali gep. persze nem kizart h a mai szemmel nezett asztali gepek eltunnek es akkor be kell koltoznom egy szerverbe, raadasul rack-be epithetobe.

Új hozzászólás Aktív témák