Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz #25954560 #41539 üzenetére

    Hogy mennyire rezeg, illetve mennyit lehet rajta vékony rezgéscsillapító anyag közbeiktatásával utólag javítani, azt a gyakorlat mondaná meg.
    Az oldallemez súlyát a műanyagnak nem feltétlenül a rugalmas, behúzó pöckei tartják. Gyanús, hogy a csavarok körüli kiszélesedés felül az L-profilbeli kimarásra (a két műanyag ellendarab kiszélesedő talprésze közel egyforma méretűnek tűnik).
    Én mindig angolt állítok be célnyelvnek.

    (#41540) Vesa: Az talpnak van. &rew az oldallemezek és az L-profil találkozásáról írt.

    (#41541) Pista0001: Én is az alsó kábelkivezetést preferálom, ám a felső mellett is szól érv, ráadásul az is esztétikai. Ha alul lenne a kábelek miatti nagy hátsó nyílás és pazarló tér, akkor felülre látható szellőzőnyílást kellene képezni. Így viszont lehet teli, nyílásmentes a fedlap.

    Számomra a szerkezeti letisztultság, ami leginkább figyelemreméltó. Lényegében az egész 4db L-Profilból, meg 7db síklemezből áll és kívülről látható csavarok is csak alul vannak, takarásban. Gondolom azért is választották a síklemezek esetében is az 5mm vastagságot, hogy menetes furatot képezhessenek az élébe (2 belső vízszintes lemezben).

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák