Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    Talán kissé még korai (hehe), de gondoltam jelzem, hogy ha csikorogva is, de a 'fogaskerekek' elmozdultak a holtpontról és egy lépéssel közelebb került az ITX-Box projekt a beteljesülés felé. Sajnos néhány, a precíz megmunkáláshoz fontos szerszámgépet (pl. állványos fúró, Dremel és hasonlók) kisipari módszerekkel és kreativitással voltam kénytelen pótolni, ami eleinte rá is nyomta a bélyegét a megmunkálási minőségre, de később belejöttem annyira, hogy elfogadható végeredmény kerekedjen ki belőle. Persze csiszolópapírra azért még szükség lesz az utolsó, szépészeti simításokhoz, főleg az aljlemez esetében. Tehát a mostani termés: aljlemez, 2db bal oldali hosszanti tartó alul és felül, valamint a hátsó kereszttartó (az alaplap alatt, az alsó és a bal oldali HDD rögzítési pontjaiként szolgálva).
    LP kártya, slim ODD és 2.5"-es meghajtó hiányában 3db merevlemezt hívtam segítségül, hogy modellt álljanak néhány fénykép erejéig. Egy slotos LP kártya még így is elfér, bár tény a bal oldali HDD keresztbe tesz a közvetlen szellőzésnek.
    A kezdeti tervek óta változott a haditerv:
    - Belátom, hogy a picoPSU szerencsésebb választás a paneltáp helyett, a 24 eres ATX tápkábel nélkül sokkal egyszerűbb a kábelek szervezése. (Na meg a felszabadult helyre kényelmesen el lehetett dugni az útból az előlapi USB kábeleit.)
    - Marógép által picit korrigálva az előlapon, a mögé helyezett HDD esetén is megoldható a rezgéscsillapított HDD felfogatás gumigyűrű segítségével (Jelenleg csak az alaplap alatti ilyen. A bal oldalihoz a ház magasságán kellene növelni 3mm-t), amit valószínűleg meg is fogok ejteni valamikor.
    Egyelőre ennyi. Stay tooned!

    A galériához katt a képre:

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák