Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy egy ilyen Mini-ITX [ATX] típusú gép fog kelleni új asztali vagy laptop helyett.
    Láttam egy korrekt tesztet, Zodo írta és rakta össze a gépet, de mai áron is 140k felett van annak a gépnek az ára. 100-nál többet nem szeretnék rákölteni.
    Az adatlapomon olvashatjátok milyen gépem van most, ennél csak kicsivel kellene gyorsabb, modernebb. Például: 2 mag elég, 4GB RAM is, csak DDR3-asba. Nem tudom, ebbe belemennek a hagyományos, 5.25-ös vinyók? Mert akkor azt nem kell vennem. Nagy megkönnyebbülés lenne, ha beleférne a kedvelt hangkártyám is.
    Az asztali gépekhez sem értek annyira, nemhogy az ilyenekhez. Nagyot segítenétek, ha írnátok néhány alkatrészt, aminek az összeállításából kijönne egy elfogadható gép, 100e HUF körül.

    Köszönöm szépen!

    Megjegyzés: a csendesség miatt szeretném lecserélni. Apám kapott egy új céges gépet, ahogy megláttam, azonnal elcsordult a nyálam. Kicsi volt, baromi gyors, és totál csendes! Egy IBM kütyü, az USA-ban 1040 dollár az ára, szóval letettem az ilyenről, maradok a home-made összeállításnál. :D

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák