Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz kicsi kecske #20481 üzenetére

    Havidíjashoz (ami nem prepaid) lehet utólag is kérni második és harmadik végpontot (plusz 300 és 400), de ahhoz is meg kell venni az eszközt annyiszor majd akkor. Ha most még csak egy helyen akarod nézni, akkor 1 box megteszi a régebbi tévéhez. Az 1 év hűséggel adnak 2 hónap kedvezményt meg kicsit kedvezményt a box árából és az aktiválási díjból. Ha próbálgatod az opciókat úgy frissül a kezdésnek fizetendő díj. (Nézd meg jól, hogy mik a teljes árak, mert 3adik hónaptól már az játszik a hűséggel is)

    Ha ki van építve a kábelezés és elosztó van betéve, akkor attól függetlenül oszlik a jel, hogy van-r a végére dugva eszköz. Meg az sem mindegy hány méter kábel. Ha nagy teljesítményű adó van közelben, akkor valószínűleg bármilyen közepes méretű, erősítés nélküli antenna megteszi. Ha túl erős a jel, az is okozhat gondot.

    Hogy jobb-e az ember függő. Aki a szolgáltató dolgait (élő tévé és netes visszanéés) szeretné használni, annak jobb. Aki kifejezetten egy másik fajta eszközzel akar csak tévét nézni, meg maga felvenni műsort, usb-ről lejátszani más fájlokat, annak lehet más a jobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák