Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Rolplay #78728 üzenetére
Lehet rossz az új csap is. Első alkalomnál mikor beindítottad akkor kinyitott és azóta elzárni nem tud, lehet megszorult. Én beraktam egy kézi benzincsapot inkább, azóta nincs problémám vele. És még egyszer sem felejtettem el ezen a héten kinyitni és elzárni.
Este majd megtankolom és akkor kalkulálok fogyasztást is.
[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
válasz Rolplay #78732 üzenetére
Lehet hogy a benzinben/tankban lehet valami szmötyi ami eltömítheti,nem kell nagy,csak sok apró valami ,a vákuumos csap mennyire tisztítható/szerelhető amúgy?
Nekem meg cserélni kell a Km óra meghajtót(az első kereken),reggel meghalt munkába menet,a bowden megtekerésére megy az óra,a kerék megforgatására nem forog a hajtóka amibe a bowden vége bele megy.
Nem egy ökör ára,de azért na!redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Topikgazda
válasz Rolplay #78959 üzenetére
Valami a henger/főtengely könyékén történhetett szerintem. Mondanám, hogy gyűrű törés, de egy ilyen egy gyűrűs alu hengernél egy ilyen után már nem mennél sehova sem. Valahonnan valami levált...bármi lehet.
(#78960) SoulReaver Nem. De ugye gyertyaképet nem is az alapjárati kép után nézünk.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Topikgazda
válasz Rolplay #78962 üzenetére
"Gyűrű törés lett volna nekem is a tippem, mivel ez a dugattyú 2 gyűrűs"
De akkor ez nem Mhr, hanem Mhr replica. Az előbbi csak egy gyűrűs.
Nem hiszem, hogy gyári főtengely lenne benne, az még egy replica mellet sem húzná sokáig. Nem tudom, hogy az előző tulajnál és nálad meddig ment, de egy ilyen hengerrel egy héten belül tönkre vágnád az eredeti főtengelyt.(#78967) SoulReaver Szerintem sohasem néztem alapjárat után gyertyaképet. Ha jó minden, akkor nagyon rossz akkor sem lehet, de persze mégsem olyan mintha magas fordulat után néznéd meg.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Rolplay #78974 üzenetére
Alsó holtponton lévő dugattyúval gyertya helyén meg lehet lesni a hengerfalat, vagy kipu nyíláson be lehet nézni a dugattyú egyik oldalára adott esetben. De ha az önindító stabilan nem képes ellátni a feladatát, akkor első körben akku bemér, vagy rá lehet tenni autó akkut egy próbára, aztán önindítót sem árt csekkolni, mennyire könnyen forog,ugyanezt kézzel nyomott berúgóval is ki lehet próbálni. Ha az önindító mindig ugyanúgy gyengén viselkedik, a berúgó pedig nem lett nehezebben nyomtató, akkor egyelőre rajta hagynám a hengert
-
Rolplay
csendes tag
válasz Rolplay #78982 üzenetére
A hengert levettem, semmi baja, gyűrűk, hengerfal ép viszont tiszta korom volt így megtisztítottam. A hajtásban sem találtam különösebb problémát, főtengely hiba meg tudtommal nem okoz teljesítményvesztést. Esetleg elszálhatott a cdi/trafó? A teljesítményesést és a rossz gyertyaképet okozhatná, de a csörgést is ez okozhatja?
Rolplay
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs