Új hozzászólás Aktív témák

  • blountex

    senior tag

    1-2 nyomtatás elejéig teszteltem a Tornado profilt, pl Benchynél ezelőtt szálasodás volt PETG szürke filamenttel, itt kb megszűnt, csak még a beállításon finomítani kellene, mert nem lett olyan szép.

    Viszont szeretnék kérni egy kis segítséget és lehet hogy egy kicsit furán hangzik, de ebben még totál kezdő vagyok.
    Ugye mondjátok hogy egy jobb fajta lappal meg driverekkel csendesebb lenne a nyomtató és stb. amivel nem is lenne gond, szívesen belevágnék ha lenne mellette egy másik nyomtató, mert ilyen téren abszolút kezdő vagyok na és ha elcseszem akkor kb. nyomtató nélkül maradok amit nem feltétlenül szeretnék....
    Sokat gondolkoztam rajta, és belevágnék a tél folyamán addig mengrendelném hozzá a cuccokat, a következőképpen gondoltam:
    Tervem az lenne, hogy rendelnék egy MKS GEN L lapot TMC driverekkel (itt 5db ír a rendelésben), extruder mellé egy LV8729 stepper motor drivert.

    Ha megjöttek a cuccok, akkor rákötöm az alaplapot a Pc-re, rávarázsolom a Marlin 1.9-et, ehhez mondjuk rendelnék egy LCD kijelzőt is hogy lássam tényleg működik-e a dolog valami ilyesmi lehet a Tornadoban vagy kössem ki a control boxból az LCD-t és azon teszteljem le? Pc-n keresztül kap annyi áramot hogy működne az LCD kijelző is?
    Utána szétszedem a régi alaplapot, összerakom az újjal a motorokat még nem kötöm rá hanem beálítom a Vref értékeket, ha úgy látom helyes akkor mehet a motor rákötés is, és elvileg kész....?

    Köszi a segítséget,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák