Új hozzászólás Aktív témák

  • tonyrulez

    őstag

    válasz WinZol #9245 üzenetére

    Tükörlap nem létszükséglet, ha lehúzod a műanyag borítást akkor is üveglapot kapsz (sőt újabb modellek már eleve így jönnek), igaz biztonságosabb rátenni még egy üveget hogy az törjön.
    Lehet nyomtatni átalakítókat a hotendhez, én most tértem át Petsfang-al direkt meghajtásúra (+5015 tárgyhűtő venti) és E3DV6 hotendre (párezres tétel ha elég a másolat, de Trianglelab még jó minőségű). Extruderrel semmi baj, remekül működik, Bondtech-et szokták még mondani alternatívának ami nem olcsó mulatság. Ha nagyon extruder upgrade-elni akarunk akkor egy ilyen javasolt még, de nekem gyárival sem volt bajom. BLTouch szokott ajánlva lenni, de pénzkidobásnak tartom, inkább mesh bed leveling ami 0 pénzbe kerül és ugyanazt csinálja.
    És még ott vannak a szokásos nyomtatható upgrade-ek, bed level knob, asztal kábel tehermentesítő, CUSH filament tartónak.
    Még a vázmerevítést csináltam meg ezzel, Z-ből elég sokat elvesz de a 400-at úgysem használom ki, illetve XY-ra rezgéscsillapítót (Nema17 damper), bár csendes driverek után nagy különbséget nem véltem felfedezni.
    Legelső upgrade majd az SD kártya cseréje legyen, silány minőségű, rengeteg panasz volt rá hogy többórás print félbeszakadt miatta.

    [ Szerkesztve ]

    4 8 15 16 23 42

Új hozzászólás Aktív témák