Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz fabula #35318 üzenetére

    Köszi a linkeket!
    Kicsit félreérthető voltam és néha a fordítás sem megy.
    Szóval igen, folyadékcsapágyas. Amit találtam, azok nem tudják a 9500 rpm-et. 5-6000 között van a fordulatuk. Elsősorban Ender3 és CR10-hez vannak írva, de ránézésre jók lesznek a Mega Zero 2.0-hoz is.
    Ezeket nem az ali-n nézem. Mindegy, hogy mit rendelnék meg az ali-n, a cím ugyanaz lenne. Szóval nem adható meg pontosan. Így a számomra az ali kilőve.
    Elsősorban ebay-ről szoktam vásárolni. Ott találtam ezeket is. Ha ott nem találok valamit, akkor beírom google keresőbe és, ha van német eladó, akkor általában kidobja. De a dual ball-osra nem dobja ki. Természetesen nem csak német eladó jöhet szóba, más EU-s ország boltja is megfelel, amelyik szállít külföldre. De ott sem találtam. Mondjuk az eladót, akitől a gépet vettem, mindig kifelejtem. Pedig neki lehet, hogy lenne gyári alkatrésze hozzá. Ami szerintem nem dual ball-os.
    Erről a BTT alaplapról olvastam már, mert a CR-6 Max-ot is lehet ilyennel szerelni.
    Rendelni csak Kínából, 100 euró környékén, motorvezérlőkkel. Ebay-en keresztül.
    A Zen3D magyar oldalon van Octopus Pro V1.0. És található még TMC2209 motorvezérlő is. Ha erre érdemes fejleszteni, akkor meggondolandó, hogy megkérdezzem tőlük a postázást külföldre.
    Illetve láttam Raspberry Pi 4-est. Ezt be lehet fogni, mint vezérlő elektronika vagy inkább csak a számítógép helyettesítésére lenne jó?
    Van néhány arduino koppintásom is különböző típusokból.

Új hozzászólás Aktív témák