Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Mr.Csizmás #16094 üzenetére

    Jah ezt elfelejtettem megjegyezni: Próbáltam én minden csavart lazítani-szorítani. Persze extrudálás közben is. De nekiesek még egyszer hátha én rontottam el de nem hiszem.

    Extruder görgő csavarja: Ahogy nézem ennek viszonylag feszesnek, jól meghúzottnak kell lennie. 1 alátét van ezen tehát így néz ki: csavar feje -> alátét -> extruder motorral szembeni görgő (ami láthatóan akad). Próbáltam babrálni nyomtatás közben nem sok változás van.
    Extruder kar csavarja: Ezt mikor felszereltem tökig behúztam. Tudom, hogy úgy nem jó de onnan kezdtem el lazítani és vizsgálni a rugó feszességét. Van egy pont ahol a csavar feje ugyan nem látszik ki a karból nagyon de változik a kar állása, a rugó kifejti nyomó erejét. Engedtem rajta talán egy vagy két fordulatot az után, hogy úgy látszik nem változik a rugó erőssége illetve a rugó nem tolja tovább a kart a csavar lazításának hatására. Szerintem erről a pontról írt Reggie de ez olyan pont ahol a csavar feje még mindig nem látszik ki annyira az extruder karból, hogy kézzel lehetne tekerni. Most nyomok még egy próbát és tovább lazítok rajta de szerintem az sem lehet jó ha túl laza.
    Szerintem máshol lesz gond csak azt nem tudom hogy hol.

    Jah és igen: próbáltam a kinyomtatott filament vezető segítségével és annak leszerelésével is. A filament vezetőt többször is megvizsgáltam az nem okoz feszítést nem szorul. Nincs köze a problémához tehát azt is kizárhatjuk.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák