Új hozzászólás Aktív témák

  • bigrob

    őstag

    válasz WinZol #10583 üzenetére

    Tornado:
    Első generációs Tornadóm volt, illetve már a 1,5 amiben olyan alaplap volt amiben olyan nem cserélhető driverek voltak amivel a "salmon skin" effektet nem tudtam eltűntetni...Nem használtam ki a nyomtatási terület felét sem, el is adtam február környékén.

    Ender 3:
    Fél óra alatt összeraktam, letöltöttem egy profilt a fb csopiból és 3 nyomtatás alatt belőttem nagyjából, még egy kicsit a retracton kell finomítani mert nagyon vékony pici szálat húz amit öngyújtóval simán eltüntetek, de ezt majd Csizmás kolléga majd megoldja! :DDD. (bár azóta 5 °C-al hűvösebben nyomtatok már a Flashel)
    Nagyon jó kis gép, csak hangos, kicsi szobában használom és sajnos ezért mennie kell, pedig tényleg nagyon jó kis gép!

    Flash:
    Több nehezítő körülmény hatására kb 2 napig raktam össze, 2 napig csak xyz kockákat nyomtatgattam és ma volt egy 90% körül elhalálozó nyomtatás ami a fb csopis okosok szerint a gyári SD kártya hibája, úgyhogy kukáztam most egy másikat és nyomtatom ismét.. Majd jelentkezem...
    Hogy miért nyomtattam ennyi kockát? Sok volt a "ghosting" effekt a gyári fw beállításokban, lejjebb húztam azóta az Accelerationt (1500-ról, 400-ra) és az x és y jerk értéket (20-ról 5-re) és ilyenkor a kockák sarkai nem stimmeltek, túl sok anyag került a sarkokba. (Linear advance-al kellene szórakozni, aminek még nem tudtam utánaolvasni, de most visszahúztam a 2 db jerk értéket 20-ra és így még elfogadható)
    Ezek a TMC driverek nagyon komoly cuccok! Konkrétan semmi hangja a nyomtatónak, csak ami a ventikből jön, majd cserélem őket valami halkabbakra.

    (#10588) Mr.Csizmás
    Egyszer belövöm a Flash annyi csigám lesz... :DDD
    Nagyon király! Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

Új hozzászólás Aktív témák