Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz lacus83 #89542 üzenetére

    Sok mindenben egyetértünk! :K
    Máshol már írtam, hogy néha az emberek felfogásával is baj van. :((
    Sajnos, sokszor láttunk olyat, hogy valaki i5 mellé vesz egy 200k VGA-t, vagy egy i7 mellé egy GTX960-at...Ekkor merül fel a sóhajtás :)

    Hosszú távra (5-7 év) valóban egy i7 plusz erős VGA ( GTX1080) a jó választás. Feltéve, ha van erre elegendő keret, amit megjelöl az illető. Amúgy egy erős i3/i5 plusz hozzá való VGA (és nem valami nyominger) teljesen megfelel FHD felbontásig. De én játszottam G Pentium procival, igaz még a régi monitoron, kisebb felbontáson, és jól el voltam vele.

    Vagy vegyük a tápot: nem volt egy év, mikor kérdeztem, hogy TT mehet-e, és majdnem lehülyéztek. Vettem a fáradságot, utána olvastam sok dolognak, és aztán lett végül FSP 8amivel volt bajom, de megoldódott), csak most meg sorra látom, hogy a TT az remek választás...

    Más:
    Csak az is igaz, hogy nagyon gyors ütemben változik, fejlődik a piac. Olyan ez, mint a videomagnók esetében. Mikor kidobták a hagyományost, már kész volt a 4 fejes technológia. Mikor az kijött, már hátradőltek, mert kész volt a 6 fejes. Csak ugye a fogyasztás-piac-tőke.haszon érvényesül. Már most kész vannak mindkét VGA gyártónál a tervek a jövőre nézve, de a gyártósorok áttervezése előtt le kell gyártani, amit lehet. De ez van, ezzel együtt kell élni.

    Akinek pénze van, az úgyis bevásárol. (bírom az olyan kérdéseket, hogy a 300k procihoz ez vagy az a 120k alaplap jó választás-e... hát jó...)

    Elnézést az OFF-ért!

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák