Új hozzászólás Aktív témák

  • xyzikeee

    aktív tag

    sziasztok!
    Új gép vásárlása előtt állok és nagyon meggyőzött a 970 mint már írtam itt egyszer. Azonban nem szeretném elkapkodni. Mi van ha November-December fele jön az AMD válasza, vagy mint a 7 es szériánál (GTX770) az év vége fele már 85-90k ért hozzád vágják majd az addigra kitesztelt, kitapasztalt 970- es kártyákat.

    Van ez a coil whine, nem beszélve arról hogy bár csábító ez a félpasszív megoldás (ASUS, MSI...) de vajon élettartamban nem jelent-e valami veszélyt az ha a kártya 60-65 fokig aktív hűtés nélkül marad, valamint ez a venti vezérlés hogy nem kapcsol be csak ha elér egy bizonyos hőfokot, mennyire megbízható és mi a garancia arra hogy nem romlik el egyik percről a másikra és akkor nem kapcsol be hanem megforr a kártya.

    Kiváncsi vagyok a véleményetekre a leírtakkal kapcsolatban. Eredetileg R9 280X volt betervezve, aztán megjelent ez. Csakhogy a 280x már 1 éves eze na néven, 7970 néven meg már kb 2-3 éves. Jelenleg is 70-80 ezerért van, ezért gondolom nem épp a legjobb befektetésnek. GTX770 ami hasonló árban lenne, de a 2 Gb miatt inkább hanyagolnám.

    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák