Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz Hegyirabló #152104 üzenetére

    Teszek fel kérdéseket!

    Láttál NVIDIA kérdésbe ilyet hogy melyik drivert rakjam fel, melyik a stabil?

    Láttál NVIDIA t úgy kérdezni hogy mennyire undervoltoljam mert kazán és szétfűti az egész lakást? Meg laza 10 fok minuszba? NVIDIA n ilyen kérdések vannak?

    Tovább nem is megyek ezek mit borítanak pl a házad hűtése milyen? Mert ugye pl az RX 590 példája, én nem vállalok véleményt ebben döntse el mindenki de megkérdezem ki mit gondol egy termékről aminél kérdezgetni kell melyik driver a stabil, meg hova undervoltolgassam azt amt kihoztam a boltból és csak játszani szeretnék?

    Vagy az én 5500XT m, vagy az 5700XT állítólag még ennél is durvább.

    De másik érv, az a brutális tudás amit az RTX ad. Pl a mikrofonnal mit művel? Kajak ott porszívóznak mögötted és ezt úgy ahogy van kikapcsolja és csak a te hangod hallatszik. Vagy a NVIDIA encoder minősége pl x264 minőség AMD n Superfast preset, NVIDIA n lazán Medium preset. Erről már írtam egy 2700X nek a Superfast 6% os terhelés, a Medium meg 40% ot terhel. Na ezt úgy lazán külön chip leveszi a procidról a terhelést kemény 1% ra. Van még egy csomó amit tudna az AI de pl a DLSS is akár, vagy az a szimulátor amivel én játszok lassan 11 éve, akármit látsz fórumon ilyen config leírást egy poszt alatt 95% ba ott virít az NVIDIA kártya, és a fejlesztő is inkább azt szereti.

    Sztem nem kell hozzá sokat gondolkodni hogy az emberek többsége mit akarna vagy mit válaszolna!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák