Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
25-30e ft-ért itt PH-n milyen vga-t érdemes venni? Mindenképp legyen rajta hdmi és dvi kimenet is és ha lehet halk legyen. Én talán a 460gtx-re gondolok, de lehet van jobb ilyen ársávban atiból esetleg?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
KAMELOT
titán
válasz BomiBoogie #13050 üzenetére
Tuti cserélik!
(#13053) Csabee.: ASUS HD7770 DC V2......2x DVI, 1x HDMI, 1x DP.....32 000ft 3 év garancia. Halk és hűvös!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bishoplogan
senior tag
Azt valaki meg tudná mondani, hogy mi köze van az Nvidiának az MSAA, illetve az FXAA effektekhez?
Illetve ha Nvidiám van, akkor melyik effektet használjam? Lehet egyszerre mind a kettőt, vagy teljesen feleslegesek?
-
manutdzoli
senior tag
Videókártya vásárlás előtt vagyok.GTX650-660 közül fogok választani,de nem tudom mekkora különbség van a két kártya között.
Aki tud segíteni,írjonFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
TechN7ne
nagyúr
válasz manutdzoli #13059 üzenetére
Szerény véleményem szerint elég nagy különbség van köztük,ahogyan az árukban is.
-
KAMELOT
titán
-
Gaberking
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nagy különbség van, de ez az árban is látszik. Adatlapodhoz vegyél 660-at és húzd a procid.
-
manutdzoli
senior tag
válasz BomiBoogie #13063 üzenetére
És milyen gyártót ajánlatok?Gigabyte?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
bluyoo
nagyúr
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz manutdzoli #13064 üzenetére
Az NV-féle Gigabyte-okra sem szokott panasz lenni.
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #13067 üzenetére
Mert nem veszi senki! Bocs Giga tulajok (csak vicc)!
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
KAMELOT
titán
válasz manutdzoli #13064 üzenetére
Ha tutira akarsz menni akkor ASUS GTX660. De GIGA GTX660-al sem jársz rosszul.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bluyoo
nagyúr
válasz BomiBoogie #13069 üzenetére
Félretéve a tréfát csak rá kell nézni a két kártyára .... fröccsöntött műanyag borítás kontra alu öntvény.
Az Asus DirectCU II hűtéséről szerintem nem nagyon olvasni negatív kritikát és ugye teljesítményben sem vallanak szégyent. Egyedül az ár ami szinte mindig ellene szól de pl. a PCX-ben 1700Ft-al drágább , iPon 1200Ft-al ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz manutdzoli #13072 üzenetére
Jobban is jártál!
-
KAMELOT
titán
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Mi a legerősebb kártya amit kihajt egy phenom 2 x4 4ghz proci ?
-
peq
aktív tag
válasz BomiBoogie #13076 üzenetére
107es full hds plazmára akarom kitenni a képet, gondolom a 2 gb vram kell
-
peq
aktív tag
válasz KAMELOT #13078 üzenetére
Élsimítás miatt. Pusztán tájékozódom, mert erősen vacillálok. Legutóbb ezen fórumon írták, hogy egy 7870et nem hajtana ki, és egy 7850be is kehet hagyna egy kicsit. 53 körül már lehet kapni 660at, amit netes leírások és fórumozók véleményei alapján erősebbnek titulálták a 7850nél. Kvázi ha egy 7850 is izzasztaná, a 660 is. Itt aprón 32ért már lehet kapni 6870et 1 giga rammal. Nyilván össze sem hasonlítható már csak árából kiindulva, de valóban megéri a +20 ezret szem előtt tartva azon tényt, hogy "gyenge" a procim?
-
peq
aktív tag
válasz manutdzoli #13083 üzenetére
Melyiket vegyem akkor? 52ért van asus 7850 dc2 vagy 50ért msi gtx 660
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz freestailo #13085 üzenetére
Nem a 256 bit miatt, de a 7850-nek jobb az ár-érték aránya.
-
marcusa
addikt
Hűtése az elsőnek jobb, de a gtx660 erősebb kártya.
Nekem egyébként pont ez az MSI 660 van ugyan ezzel a hűtéssel. Kicsit szerintem magasra engedi a hőfokokat, TombRaider alatt 76-77 fokig is felmegy, viszont így a hangját nem hallom... Ha beállítok kézi venti profilt, akkor 68 fölé nem megy, de úgy viszont már hangos...[ Szerkesztve ]
:-)
-
Alpachino
veterán
Azonos árban, az msi 660 ...bizony-bizony, ő inkább a 7870-hez van közelebb ( pont most tesztelem a DC2-V2-es 7870 után a 660-at )
marcusa : ez érdekes, mert én még nem láttam az ASUS DC2 660-ammal 60fokot játékok alatt és ráadásul max. 50% ventifordulaton is szinte zajtalan Ennyivel gyengébb lenne az MSI hűtése ?
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
MM
őstag
Egy i5-750@3,6Ghz mellett váltanék 6850-ről.
A CPU-t nem tervezem lecserélni LGA1155-re, szóval legalább 1 évig még marad.7870 vagy 7950-en gondolkodom, de nem tudom, hogy a 7950 megérné-e a felárat.
(ha eladom a 6850-et, a csere 28e / 45e lenne)Főleg FPS-ekre használom:
FarCry3, Crysis 3 esetleg BF3.Szerintetek melyiket érdemes, esetleg mást?
-
marcusa
addikt
válasz Alpachino #13089 üzenetére
A TF2-3 biztos jobb, de ez: http://www.msi.com/product/vga/N660-2GD5-OC.html
1 ventis. Meg mondjuk azt hozzátenném, hogy gép alkotáskor a házon spóroltam, és 1900Ft-ért vettem egyet itt aprón, noname... Tehát egy jobban szellőző házzal biztos lejjebb menne 1-2 fokot.[ Szerkesztve ]
:-)
-
peq
aktív tag
Kösz mindenkinek az eddigi hszeket, segítséget!
kamelot: Megnéztem, ez mi a túró? Nem lehet azt a 33E-t 20 rongy KPra cserélni? Hol tudom levásárolni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest