Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallac
senior tag
Hellotok!
Leadtek WInfast tv 2000 Xp Expertet ne vásárjatok mert én is lassan kisbaltát ragadok, az ötlet egyik forumtarsunke de nagyon jo ugyanis az isten hamuszürke hátsója is bezavar neki, és nem tudtam mit kezdeni vele, gondolkodom hogy kettétöröm és akkor nem idegel tovabb szóval egy zajos ocska hulladék
SOrry ha szabadszáju voltam de 16ezerert lehetne rendes kártyát is a piacra dobni
nem ilyen ótvart...
Hiba: Zajos a kép szakember szerint látszik a hang a képben, elég rendesen a gyári programjaval trugyi, Dscalerrel is elég gáz...
Ötlete valakinek?
Köszönettel''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
ZCoyote
őstag
Bocsi de nem mingid vagyok gépközelben.
A gép: MSI K7N2 ILSR alaplap, 2500+ Athlon proci, 2*256 ram,
Fél éve használom, a telepítés egyszerű volt és gyors. A hozzá adott gyári szoftvert használom, nekem eddig semmi bajom vele. A kép szerintem jó, nekem van egy kis észak-déli csíkozódás a képen, de én a bejövő kábellel csinálok egy-két hurkot és ezzel elmúlik. Tudom, hogy egy kicsit furcsán hangzik de nekem bejött. A csatornák közötti váltás gyors de egyébként nincs összehasonlítási alapom más kártyákkal.
Nem vettem észre, hogy nagyon terhelné a gépet, hardveres felvételnél olyan 6%
körül van a proci terhelés.
Még annyit, hogy meglepődve olvasok sok beírást, hogy ''ezt nem sikerült telepíteni vagy azt, meg nem találja a csatornákat stb.'', mert nekem ez egyből ment pedig nem vagyok egy guru.
Épp most programoztam előre két hetet, egyszerű és gyors volt.
Remélem segítettem.
[Szerkesztve]Romani ite domum.
-
boceeboy
tag
Sziasztok!!!
Szeretnék beruházni egy tv tunerre de nagyon nem értek hozzá!
Ahogy itt olvasgattam a dolgokat mindenképpen olyat szeretnék ami sztereo és 1024X768-ban nagyon szép képe van!
Teljesen zöldfülü vagyok a témában,egyáltalán az elvárásaim nem nagyok e!
Szoval egy két ajánlatot szivesen vennék!!! És hogy miért épp azt!
Köszönöm -
humax
senior tag
sziasztok
segitsseg
a leadtek winfast 2000 tv tunerem,oszekeveri a web camomal.
a msn hasznalt kor a bealitasnal a msn felismeri a web camot,de hasznalaskor megin felhuzja a tv tunert, csak akkor tudok hasznali,a web camot men hasznalaskor,ha unable csinajam a tv tunert.
megoldas?Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Devil nV
tag
Inno SmartTV LE PCI TV-Tuner ez szerintetek jó tv tuner?
Van olyan progi a neten amivel Kábel tv-ről a HBO t tudom decodoloni a gépen ugy h nézni is tudjam közben,ha igen hol vagy kuldjétek el mailben.
Az nem baj ha erőmü kell a kódóláshoz ugy is fel akartam ujjitani a gépet,de légyszi segitsetek,mert csak ezert akarok tv tunert a gépbe.
Köszi!!!!!The Future is begins,but where.....
-
humax
senior tag
sziasztok
van egy win fast dv 2000 tv tunerem.
meg egy creative web cam go mini web camom.
amikor hasznalom a msn,a bealitasnel fel ismeri a web camot,de hasznalas kor mar nem,es fel huzja nekem a tv tunert.
megoldast?
bocsanat a rosz magyar irasomert nem vagyok magyar)Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Forest_roby
őstag
Hi all!
Érdemes ezt megvenni?
asus 90-C1V75D-0UAY tv-tuner
ár: 8420 Ft
3 év gar
Ill főként nézni akarom vele a tv-t és néha felvenni vele-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Forest_roby
őstag
válasz Forest_roby #609 üzenetére
Bővebben: link
Sztem vmelyik ezek közül és valószínűleg az alsó-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Forest_roby
őstag
válasz Forest_roby #610 üzenetére
aha, tuti:ASUS TV FM Card-7135
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Forest_roby
őstag
hUPs!
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Forest_roby
őstag
Hátha most már többen vannak itt!
up!!!-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Forest_roby
őstag
#607 up!
-
S@BY
csendes tag
Sziasztok!!!
Most akarok Tunerkártyát venni. Annyira nem is értek hozzá de mindenféleképpen USB-s kellene (vagy a pci-os megbízhatóbb?) és olyan legyen amelyik hardveres kódolású. Ja, és nem utolsó sorban olcsó! Ez így együtt szinte lehetetlen, de ha tudtok egy jó minőségű, megbízható tunert 25eFt körül légyszi írjatok!
Köszi: S@BYTudom én mi az a gőzgép, csak azt nem, hogy mi hajtja!
-
törölt tag
Ha sokat akartok felvenni PVR-tipusú(''hardveres kódolású'') kártyát vegyetek, és akkor is ha nem 2giga feletti erősségű gépetek van és nem tökgázúl akartok néha felvenni valamit.
Az asus állítólag marha jó, de a szoftvere kukás.
Nekem pinnacle rave van, hát nekem nem jött be, de végülis ócsóért jókat tévézgetek rajta
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Forest_roby #611 üzenetére
ja, hát talán meg tud birkózni a felvétellel a sempronod, kérdezősködj a kártya topikjában róla
-
gykarcsi
tag
Tudom ajánlani az ASUS TV FM tunert a 7135-ös chipsettel, a távirányító elég gagyi, de a kártya nagyon jó, FLY TV 200-es progival. 10-12000 körül van.(PCI-os,még egy előnye van, belő hangcsatlakozás)
[Szerkesztve] -
Keresztapa24
tag
Hali nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy van 20 ezer pénzem és szeretnék egy tv tuner karit venni,de melyik a legjobb ezekből??? ittakarom megvenni: Bővebben: link
A zöld pipával jelzettek vannnak készleten...!!!! Valaki segítsen melyiket érdemes,amelyik nem akad jó kép és hang minőségű....Nekem volt egy tv tuner karim és amíg ment adig nemakadt,ahogy elkezdtem vele felvenni,akkor egyből elkezdett akadni!!! Ilyen gépem van: P4 Celeron 2000 Mhz, 512 MB DDR 400 , 40 GB HDD 5400 RPM , Gefoce FX 5500 128 MB 128 Bit , AC 97 on board hangkari... ECS 848 PA Alaplap !!! Miért akadt nekem??? Hallottam hogy van szoftveres meg hardveres...melyik jó és miért??? Valaki..plzOrangeCountyChoppers
-
Keresztapa24
tag
FM rádió nem lényeg,de ha van akkor van...
OrangeCountyChoppers
-
nomac
tag
válasz Forest_roby #609 üzenetére
Érdemes.Mindenképpen!
-
nomac
tag
válasz Keresztapa24 #621 üzenetére
Sztem pinnacle-t vegyél.Ráadásul a tuner kártyák nagyjából ugyanarra a chipsetre
épülnek a difi a supportban és az audio részen tapasztalható! -
S@BY
csendes tag
Na a Tuner - kártya tender a finishbe érkezett. 3 versenyző maradt:
1. Hauppauge WinTV PVR150 PCI (esetleg 250-e de nem tudom mennyibe kerül)
2. Leadtek PVR 2000 PCI
3. Sapphire Theatrix TV tuner PCI Full
Kb. egy árba is vannak. Segítsetek melyik a legjobb, melyik miben jobb vagy miben rosszabb a másiknál.Tudom én mi az a gőzgép, csak azt nem, hogy mi hajtja!
-
törölt tag
Sapphire Theatrix TV tuner PCI Full, én ezt venném, kiment a fejemből, hogy már nálunk is lehet kapni az 550-es atikat.
Úgy hallottam egy fórumon, hogy nincs nagy külömbség a Hauppauge WinTV PVR150, és a 250 között, legalábbis a srác azt mondta, hogy nem érte meg váltani rá. -
törölt tag
válasz Keresztapa24 #620 üzenetére
Neked hardveres kell, mert gyenge a procid(is), ezért is akadt.
A listából(belső) asszem csak a Leadtek PVR2000 ilyen(de nem vagyok biztos benne) az meg épp nincs. -
S@BY
csendes tag
Mind a 3 amit írtam hardveres. A procim 2GHz-es RAM: 768MB. Bírná a szoftverest csak nem akarom nagyon leterhelni. Ha a Hauppauge 250-t nem tud annyival többet akkor vszinűleg az ATI lesz. Én is arra gondoltam először. Csak valaki a Leadteket vki a Hauppauge-t isteníti.
Tudom én mi az a gőzgép, csak azt nem, hogy mi hajtja!
-
Alvin_ti4200
félisten
Na jól rápacsáltam srácok valaki említette a fórumon, hoyg a Leadtek TV2000XP sorozat nem teljesen kompatibilis az nForce 4-es lapkával, ami az elmúlt héten ki is ütközött. Míg egy Asus A8N-E-vel tökéletesen működött, addig az Abit AN8 Ultra-val az istennek nem férnek meg. Kifogástalanul működik így is, csak éppen ha a gépben van véletlenszerűen MACHINE_CHECK_EXCEPTION kékhalált kapok a pofámba még alapórajelen is. Először a lapra gondoltam, de 3 AN8 Ultra nem lehet szar. Aztán találtam neten a hibaüzenetre olyasmi reagálást, hoyg tápelégtelenség is okozhatja. Hoztam Chieftec tápot kölcsönbe, a hiba továbbra is fennállt. Miután kivettem a tunert megoldódott minden Szóval az lenne a kérdésem, hogy jelenleg egy Leadtek TV2000XP Expert (lehet Deluxe is) karim van és milyen más gyártót (konkrét terméknévnek is örülnék) tudnátok ajánlani, ami belefér 10 ezer forintba (bruttó) és hasonló képességekkel bír? Távirányító és FM tuner nem fontos. Szobaantennáról szeretnék tévét nézni valamint videomagnóról és TV csatornákról felvenni/digitalizálni. Ennyi. Ja és mindenképpen sztereó kellene. Windows XP HUN SP2-őt használok. Konfig meg az adataimnál.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Alvin_ti4200
félisten
ja és amit kifelejtettem: hibátlan szoftveres és hardveres működés/támogatás.
-
Alvin_ti4200
félisten
Na hová tűntek a Tuner guruk?
-
szergej
tag
Azt tudja valaki, hogy Pixelview kártenhez van vmi szoftveres tömörítős felvevő
A Digital VCR nem műxik.Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #628 üzenetére
up
-
bárki vehet bármilyen tunert, csak DANA márkájút ne. nem ajánlom..
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
törölt tag
Asus TV FM Card-7135(nem gyári progival) 10-körűl a legjobb vétel(legalábbis fél éve az volt)
de nézz utána, hátha nem szereti a lapod,
úgy halottam videókártya is van olyan ami nem tetszik egy-két Abit lapnak
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #635 üzenetére
Nem azt mondtam(vagy akartam), hogy van köze hozzá, csak úgy mondtam, hogy fura azért
Nincs tapasztalatom, de ilyet akartam venni(nem volt fontos, meg ati 550-es akkor még nem volt mo-n, ezért nézelődtem, meg maradt nálam ami van, ezért nem vettem).
A két lényeges dolog philips benne(nem lehet szar és a hang akár 5.1 dolby), távbirizgáló, meg minden ami kell.
A fórumokon azt írták, hogy gyönyörű képe van, egy baja van, a hozzá adott progi.(meg hogy nincs rajta hardveres kodololás, de hát akkor min. kétszer ennyibe kerülne)
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
upoljuk a kérdést
-
gykarcsi
tag
válasz Alvin_ti4200 #639 üzenetére
FLYTV 2000
-
xtmod
senior tag
+1 a winfast tv2000xp expert tunernek. előtte a ''sima'' változata volt meg. szemmel látható a minőségi javulás. nagyon sok féle módban lehet vele rögzíteni. alaposan el van látva szoftverrel, ráadásul sztereo. ablakban, és teljes képernyőn is szinte tökéletes a képe. már alapon is csodálatosan színes. talán egyetlen kis hibája van: nem találtam olyan beállítást, ahol az összes adót be tudtam volna hozni, ami a kábelen jön, persze az is lehet, hogy ez csak nálam van így.
-
@ngel
tag
válasz dr_karcsika #1 üzenetére
Nekem volt egy Pinnacle PCTV-m és nagyon jó kis ketyere volt! Ebből ha veszel egy stereo változatot, amihez van FM rádió is, biztos jó vásárt csinálsz!
Egyszer kipróbáltam egy egyszerű mezei szobaantennával, és jobb képe volt, mint a kábeltévénknek! (igaz, az 5 TV-re van elosztva, ez meg egyből a tv-kártyába ment, de akkor is, vicc!)
Szóval PCTV Pro! Keress rá, itt is lehet kapni elég jó árban vannak használtan!I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett
-
Foglalt név
addikt
Hello
éppen most próbálok egy pctv pro-t, elég gagyi képe van monitoron, gondoltam megnézem tv-n, de sehogy sem sikerült rábírnom a 9800am, hogy fullscreenben tudjam nézni az adást. Akinek sikerült már, adhatna egy kis helpet plz. -
gykarcsi
tag
válasz Alvin_ti4200 #641 üzenetére
Evvel a progival tökéletesen műxik az ASUS tuner
-
Dufresne
addikt
válasz gykarcsi #645 üzenetére
Jaja, Fly2000tv ez a progi kell asus tntinerhez, 7134 és 7135-höz egyaránt
Nekem 7134 van és meg vagyok elégedve vele, kivéve, hogy most 64bit xp-t használok és ehhez nincs driver és asus-nak írta, hogy legyen má valami, erre válaszba jött, hogy nem tervezik 64bites driver kiadását és ezek a tunerek már csak 32bites rendszerre lesznek jók -
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #638 üzenetére
De, úgy tudom a hangot elintézi(és akkor nem lehet hangcsúszás).
A ChrisTv progi is jó hozzá.
Lehet hogy jövőhéten veszek , de találtam atit 21-ért még nemtom, hogy megér-e nekem annyit az ügy.
[Szerkesztve] -
zaba
tag
láma kérdés: szobaantennával most mi mindent lehet fogni?
2400 Athlon-hoz 512 MB rammal, MSI k7xxx alaplaphoz milyen tunert vegyek? Sokat szeretnék felvenni FM nem érdekel, Távirányító annál inkább.
[Szerkesztve]Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
törölt tag
Nálam viszont hibátlanul megy AN8 Ultrában, és hibátlanul ment a K8NF-9-ben is. Az Abit esetén nekem is voltak ilyen problémáim. A VGA értelemszerűen x16 PCI-E-ben van tuner a 3. PCI-ban. Bootoláskor figyeled a Device Listet vagy a BIOS-ban sasolj rá a PnP/PCI Configurations-ra. Ha ugyanaz a felállás mint nálam, akkor a PIRQ_2 Use IRQ No. sornál fog megjelenni a jobb oldalon (Item Help) a VGA és a Multimedia Controller. Ez alapból az 5-ös IRQ-t használja (a Device List alapján az USB Hub is). Nálam az segített, hogy ezen eszközöknek kiosztottam fixen a 10-est.
-
Keresztapa24
tag
Én most vettem egy PINNACLE PCTV STEREO-T és naaaóóóóón jó...bár nincs benne fm rádió ( de ez engem nem zavar,úgysem kell )!!!! A MEDIA MARK-tban 8000 FT Akciósan..
Ha valakinek olcsó de jó kari kell,akkor szerintem ez jó vételOrangeCountyChoppers
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest