Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gykarcsi
tag
Tudom ajánlani az ASUS TV FM tunert a 7135-ös chipsettel, a távirányító elég gagyi, de a kártya nagyon jó, FLY TV 200-es progival. 10-12000 körül van.(PCI-os,még egy előnye van, belő hangcsatlakozás)
[Szerkesztve] -
gykarcsi
tag
válasz Alvin_ti4200 #639 üzenetére
FLYTV 2000
-
gykarcsi
tag
válasz Alvin_ti4200 #641 üzenetére
Evvel a progival tökéletesen műxik az ASUS tuner
-
gykarcsi
tag
válasz wassermann #723 üzenetére
Teljesen igazad van. Nekem 1 asus-om van, igaz nem hardveres kódolású, de a proci végzi a dolgát, az ATI-nál a szoftverellátottság kaka, és ha egyszer trutyi az adás minősége (mint nálunk a panelban), akkor a 3*szor annyiba kerülő kártyával sem tudok jobb minőségben felvenni.
-
gykarcsi
tag
válasz wassermann #725 üzenetére
Sajnos ez van, nem tudunk ellene tenni semmit
-
gykarcsi
tag
válasz Nosferat #727 üzenetére
Mindenképpen belsőt ajánlok. Ha jó az antenna jeled akkor megéri egy olyan kártyát ami hardveresen tömörít, az kb. olyan árban van, és elég kisebb gép is neki. Ha rossz a jeled, akkor nem éri meg többször annyit kidobni érte mert szar jelből az se tud sokkal jobb képet csinálni, viszont izmos gép kell hozzá. Arra is figyelni kell, hogy milyen a szoftveres támogatás. Nekem ASUS TVFM kártyám van 11.000 körül van, van hozzá frankó progi (flytv). Véleményem szerint a PHILIPS chipszetesek adják a legjobb képet. Ilyen a TErratec, de annak nem tudom milyen a szoftvere.
-
gykarcsi
tag
Csá! Nekem is van egy Pinnacle, most a gyerek gépében van. Nem rossz a képe, de szerintem az ASUS-é jobb. Az ASUS hátránya, hogy nagyon gagyi a távvezérlője, de engem különösebben nem zavar, mert itt a panelban videón keresztül adom neki a jelet, ez megfelelően felerősíti, enélkül nagyon gatya lenne a kép.
-
gykarcsi
tag
válasz canniball #955 üzenetére
Csá! Nekem Asus Tv Fm tunerem van a 7135-ös chipset-tel. Fly200tv progit használok. A képe nagyon jó (sajnos az adás minősége kevésbé). Digizni is jó lehet vele. Felvenni mpeg2 dvd (720x576) formátumban szoktam 8000-es tömörítéssel. 20 perc kb. 3 giga. P4 2.8-as HT proci 1 giga ram, prociterhelés kb. 60%-60%. Nincs framedobás, és hangcsúszás se.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest