Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm tv-t szeretne venni. A probléma a következő. Van rá kétszázezre (mondtam neki, hogy minimum duplázza meg :-) ), de 65"-ban gondolkodik. Neki "csak" tv-zésre kéne :-). Melyik készüléket tudnátok ajánlani?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kolléganőm tv-t szeretne venni. Kritérium: 32", és kb. 100 ezer ft.-ja van rá. Ezért a pénzért mit tudtok ajánlani?
Köszönöm a nevében is.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tv vásárlásban kérném a segítségeteket. A jelenlegi tv-n vízszintes sávban fekete csíkok jelentek meg.
Keret: 240k.
Méret: 50-55 coll
Szemből lesz nézve a tv, világos szobában.
Talp teljesen mindegy, hogy hol helyezkedik el.
Új tv. jöhet szóba.
Általános tv. nézésre lenne használva (HD adások)
Annyi kívánalom lenne, hogy lehetőség szerint legyen rajta wifi, screen mirroring (és társai), esetleg Netflix. Hisense tévékről mi a véleményetek?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
válasz rainman72 #61093 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen. Szerintem ő lesz a befutó 55U8QF. Ár/érték arányban az eddig olvasottak alapján eléggé rendben van. Azért az a Sony sem rossz amit leírtál, de túl megy a kereten, és nem igen tudunk sokat várni, mert egyre több csík jelenik meg a tv-n.
-
bajtokarpi
őstag
Jó fej a Media Markt. Meg szerettem volna rendelni a Hisense 55U8QF-et. Online nem elérhető, Kecskeméten, meg Debrecenben van az áruházban, azért ez vicc.
-
bajtokarpi
őstag
válasz gyeniko #61109 üzenetére
Most ugye olcsóbban lehetne náluk megvenni. 2021-et írunk, és nem tudom online megrendelni, meg nincs készletük (nem értem)?!!! A másik meg, hogy ha jól láttam összesen 2 üzletükben elérhető. Persze egyik sem fővárosi. Elvárná az ember, hogy egy ilyen nagy cég ne egy kis falusi elektronikai áruház szintjén működjön.
-
bajtokarpi
őstag
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nos jelenleg itt tartok tv. választásban. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire nem egyszerű story. Nálatok mi lenne a sorrend?
[HISENSE 50U7QF 50" ]
[HISENSE 55A7500F 55"]
[LG 50NANO793NE 4K UHD]Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van valami féle teszt program pack, amivel a tv készüléket lehet ellenőrizni?
Köszönöm
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Most a változatosság kedvéért a mi otthoni tévénk kezdett el döglődni. Jelenség, ha rámegyek a smarthubra és bármilyen streaming szolgáltatást el szeretnék indítani kikapcsol a tv. Ez vajon milyen probléma lehet?
Kinéztem egy pár típust: mondhatni szemből néznénk leginkább, és sajnos 55"-nál nem lehet nagyobb. Amire használva lenne általános tévé nézés, Netflix (leginkább), HBO (esetenként), foci nézés. A menü ne akadjon, egy megbízható tévét vennénk, aminek "szép" a képe is. És ami még fontos, hogy középtalpas legyen. Mi a véleményetek erről a két típusról, melyiket lenne érdemesebb megvenni? Illetve esetleg más készülékkel tapasztalat, ami ebben az árkategóriában szóba jöhet?
- Samsung QE55Q80AATXXH
- TCL 55C728Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest