Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Egy csirkelábú samsung tv nél, megvan adva a talpméret:
Talp (Basic) (Szé x Mé) 1030.1 x 249.7 mm
Ezt úgy képzeljem el, hogy felülnézetből a brutto méret?
Szekrénysor miatt fontos adat számomra, hogy beférjen.
Köszi!!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Játékos szempontból a TV vásárlásnál az input lag a legfontosabb paraméter? Annak milyen értéke számít már jónak?
Köszi!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Létezik, hogy a samsung TU7000 és 8000 közti különbség a csatlakozók száma, távirányító, ambient mode?
Játékos szempontbol nincsen? a TU8000 nél 10 alatt az input lag 4K 60hz nél.Köszi ha valaki ért hozzá
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
MM ben van kuponnapi akciok, Tv mellett ott van hogy online ár, ha csak siman bemegyek az áruházba ott is akcios ar lesz?
Koszi!
-
STC Speed
őstag
válasz beholder00 #43729 üzenetére
Néztem őt is, de jobb mint egy Samsung TU8000?
-
STC Speed
őstag
válasz modecom1994 #43784 üzenetére
Én a Samut vettem most, szép a képe, gyors, viszont a PS4 prot csak holnap próbálok ki rajta. Inpug lagja amugy 9 körül van, az elég jó!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Egy kis tapasztalat, hátha jól jön valakinek:
Hosszú nézelődés után a Samsung UE55TU8502 est vettem, nagyon tetszik a képe, hangzása is rendkívül jó (előző 10 éves samsungomhoz képest, pedig az sem volt rossz). Ettől a kevés gombos távirányítótól tartottam, de végül nagyon jó pozitív barátság lett belőle.
PS4 pro val is rendkívül gyors a játék(cod, fps játékok), és az input lag game mode ban 9 körül van. Elsőnek a kép játék közbe néha kicsit belassult, de az automatikus kontraszt és energiatakarékos mod kikapcsolása után tökéletes lett(pedig monitoron játszottam eddig és féltem, hogy nagy lesz a visszalépés). Appok, menük gyorsak nincsen probléma velük. Szép a keskeny káva, és a talpa is erős, szépen kidolgozott, Átlagos felhasználónak bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Mini PC
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest