Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeccs
csendes tag
válasz Szeccs #13593 üzenetére
Sziasztok,
Két napja Pumma ajánlott két TV-t a megadott preferenciáim alapján. Kicsit utánanéztem a dolgoknak, viszont bajban vagyok, mert a Samsung UE43M5502-ről összesen kettő darab véleményt találtam. Akinek van UE43M5502 típusú TV-je, megosztaná velem a tapasztalatait? Eléggé tartok a felhősödéstől is, ezt az egyik véleményben ki is emelték, de kíváncsi lennék, hogy milyen a képe, a hangzása, mennyire gyors és felhasználóbarát a smart része, stb.
Az LG 43LH500T-ről jóval több véleményt találtam. Lehet, hogy jobban járnék az LG + S905x TV okosító + LibreElec - Kodi kombóval?
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
törölt tag
válasz Szeccs #13649 üzenetére
Az övé ilyen. Olvass utána ott is, mert azt írja, hogy lassú a rendszer, nyilván ez a kategória ezt érdemli. S905x
granini Aki egyedül nézi, annak mindegy, hogy milyen oldalról a képe. Jó ideje 310-320k körül van a 700E a két nagyobb multinál, csak néha fentebb viszik az ügyes kereskedők, és abból lesz az akció.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szeccs #13687 üzenetére
Nem számít. A 43-as 500T és az 5100 va paneles, a többi ips. Azok közül az 541V egyedüli edge ledes kialakítású, a többi direkt ledes, meg még a csatlakozókat nézd meg, hogy elég-e, mert abból keveset kaptak ezek, bár a box-on lesz sok féle.
bookninja Ha olcsóbbat akarsz, akkor menj a 43-asra. De az emagtól rendes gyári garis lenne a 49LH630V 135k-ból. , ami ilyen, de így még kezesebb és még okosabb lenne[link].
-
AL
addikt
válasz Szeccs #35320 üzenetére
Szia ! Ez nem az Általad írt márka, de 300 -ért ennél jobb ajánlat nincs : SONY KD-65XF8596B
[link]
100 Hz, IPS panel, valós 10 bit, androidos, 5 év garancia.
4K HDR TV készülék 4K HDR Processor X1™, TRILUMINOS™ és Android TV™ technológiával
Motionflow™ XR 1000 Hz (natív 100 Hz)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest