Új hozzászólás Aktív témák

  • matis2103

    csendes tag

    Sziasztok!
    Teljesen belehaltam a tv keresésbe. Amilyen magabiztos voltam 1 hete, annyira fogalmatlan vagyok most.
    Minél jobban beleásom magam, annál jobban elbizonytalanodom. Már a márkában sem vagyok biztos. Már a méretben sem. És így az árban sem.
    55" körül nézegettem, de igazából elférne 65-ös is, nézegettem most a boltban, hát végül is kicsit hivalkodó, de meg lehet szokni.
    Meg lehet szokni? Vagy minél nagyobb annál jobb?
    Akkor itt vannak ezek a panelek. Hát én 99%-ban tök szemből fogom nézni, szóval a betekintési szög abszolút nem érdekel.
    Ajánlották ezt a 8200 LG-t, semmi véleményt nem találok róla, de a kistestvérének a 8100-nak a helyi fényerő szabályozását" a porig alázzák, olyan szar.
    Most néztem ez a Médiában, át a promóciós videók jók rajta, átkapcsoltam tv műsorra, a hd végülis egész jó, ami nem hd, attól meg rendesen megijedtem hogy mi az.
    Ja, meg az összes nanocellásba a legújabb processzort rakják, sőt, még a "gagyibbakba" is már sokba, ebbe meg még a régit, ami valami kvad. Nem tudom mire elég.

    Ha 65-ös mellett döntök, (kicsit nagynak tűnik a szobában, ha odaképzelem) akkor jó lenne, ha megállna a történek 300.000 körül.
    Ha meg 55-ös, akkor 200-250 között.

    55-ösből néztem ezt a C8-as LG-t, hát ha nem fosnék tőle hogy beég, végül is, ki tudnám tolni a keretet.
    Nem tudom mit csináljak.
    Vagy vegyek Sony-t? Azok között is vannak jók.
    Vagy Samsungot? Annak van ez a va panelja, állítólag pont olyan kell nekem.
    Na de amit meg néztem Samsungot, azt meg rommá gyalázták, hogy ha gyorsan mozog valami, akkor szellemképes a kép. De jó... 15 évvel ezelőtti problémára nem volt idejük megoldást találni a sok fejlesztéstől?
    Áh... feladom.
    Minden tanácsot szívesen fogadok.

Új hozzászólás Aktív témák