Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz satee76 #1213 üzenetére

    Szerintem a W705/W706 biztosabb megoldásnak tűnik a számodra, mint a másik jelölt. Mert az idei J5500 még eléggé ismeretlen, tesztek és felhasználói vélemények sincsenek róla. A tavalyi Samsungokból a 6-os szériától kezdődött a jobb minőség(pl. 40H6200-tól), főleg a mozgásmegjelenítése miatt, bár a J5500 már más. Magasabb értékekkel rendelkezik, mint a tavalyi H5500. Itt dícsérik néhányan [link], bár ez lehet, hogy semmit nem jelent. Legjobb lenne választás előtt megnézni valahol. Input lagja 40 ms, ami konzolhoz elmegy.

    feket663 Nézz meg néhány tévét élőben, SD adással, köztük ezeket is: [link] Sok SD adást nézel, de legalább digitálist? Nem is az a baj hogy sok SD adást adnak, hanem az, hogy minimális sávszélességgel adják, ezért is nem túl jó a minőség. Szerencsére azért némelyik szolgáltatónál egyre több HD adás van, bár még így is nagyon kevés.

    Egyetlen<> Akkor előbb itt keresgélj (A Leo Bodnar féle értékeknél): [link], bár eléggé hiányos a listájuk, pl. nincs benne az LG tavalyi LB széria, ami 28 ms körüli értéket hoz. Főleg konzolokhoz alkalmasak a tévék játékra, 30 ms-ig kiválónak mondják. Még itt is vannak mérési eredmények: [link]
    Az új Sony-k még nem túl ismertek, de vélemények szerint nem jobb a tavalyi szériától, input lagban jóval gyengébbek, kb 37 ms-ot hoznak, és ráadásul nagyon drágák.

Új hozzászólás Aktív témák