Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
Sziasztok!
10 éve van egy PLANET WNRT-625G 3G routerem amim 1hete csak wifin van net.
Megpróbálom megcsinálni , de gondolkodom egy új router beszerzésén is.
3G már nem fontos mert azóta 5Ghz-es mikrohullámú 10/2-es netem van és csak otthoni/általános használatra lenne.
Kinéztem egy akciós ASUS RT-N12 PLUS készüléket.
Mit szóltok hozzá....vélemény? Jó lehet nekem?
Nem találtam az összefoglalóban.
Vagy maradjak a jól bevált TP-LINK TL-WR841N szériánál?
Kérdésem még hogy a kliens (torrent) futtatása hogyan működik? Gondolom USB-n külső tárra....mert még ez érdekelhet majd a jövőben.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz Gubek-Einste #55301 üzenetére
Köszönöm. Ès a TP-LINK TL-WR841N.
Èrtem....a Tp kb 5500ft az Asus meg 7500ft körül van. Megèr az asus annyival többet?[ Szerkesztve ]
-
-
zsoika
addikt
válasz karlkani #55340 üzenetére
Szerintem működne persze...a switch elvileg csak egy elosztó....csak gondolom nem mindegy hogy milyen sávszélességet tud lekezelni egy adott típus.
Nem tudom, ennyire nem vágom a témát, hogy konkrétan ajánlani tudjak ....Én is csak kérdezőként/vendégként voltam itt a topikban. SorryFigyu....és a TV-k -nek kell akkora sávszélesség vagy elég a 90Mbps-is?
Mert ha elég akkor miért nem csinálod úgy , hogy a 3gép+tp router a box-ba és a TV-k kábele a routerba dugva+wifi is erről menne (tablet,telo stb)[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Sziasztok!
Van egy tp link wr841n routerem (Ajánlott volt itt a fórumon azért vettem ezt)amiről megjelent egy cikk a hvg-n hogy találtak egy biztonsági rést rajta és sérülékeny a hekkerek támadása ellen.
Van erre javítás? -
zsoika
addikt
Sziasztok! Megyeszékhelyen belvárosban nincs optikai net... Sem másmilyen vezetékes . Jelenleg 5ghz mikrohullámú netem van és SIM kártyára váltanék 5G van de lehet nem éri meg elég a 4g is. milyen routert ajánlotok yettel SIM hez.
Köszi -
zsoika
addikt
válasz Gubek-Einste #105185 üzenetére
deKöszönöm. Végül egy MR600 vettem .. kipróbálni. Játékra is kellene, a válaszidő miatt gondoltam az 5G routerre de nagyon drága még. Megvárom amíg olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs