Új hozzászólás Aktív témák

  • johnny_gold

    tag

    válasz Intruder2k5 #17783 üzenetére

    Helló!

    Nekem is E4200-am van, és nézegetem, hogy milyen szoftvert tegyek rá!
    Látom, hogy van DDWRT és Tomato is. Látom, hogy a Tomato-t javaslod, de ugye azon belül is van sok változat (Toastman, Shibby, stb..), ezekből melyiket érdemes felrakni?
    Úgy látom a Shibby-s AIO változatot linkeltél. Viszont amit te linkeltél, az a sima K26 változat, amivel szerintem nem menne a dual band, az 5 GHz! Viszont van K26RT-N változat is, amivel mintha már az is működne, erről lehet tudni valamit?

    Hol találok pontos leírást, hogy hogy kell felrakni? Tudom, hogy be lehet tallózni a bin file-t, de szokták javasolni, hogy előtte-utána legyen 30-30-30 reset, meg az sem mindegy néha, hogy először melyik változatot flash-eli az ember, van hogy előbb egy kissebb változat (mini) kell, és utána lehet csak arra nagyobbakat.. Ilyen leírást DDWRT-hez láttam, de Tomato-hoz nem, van valami ilyesmi valahol?

    Ja és mégvalami: ha valamiért nem tetszene vagy bármi gond lenne, vissza tudok menni gyári szoftverre? Ha visszamegyek gyárira, a garancia megmarad úgymond?

    Tudom sok a kérdés, csak új a router, és új vagyok a Tomato-hoz is, eddig csak DDWRT-t használtam. Aztán elég drága volt a router, szóval nem akarom, hogy gondja legyen...
    Előre is thx! :R

Új hozzászólás Aktív témák