Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazo

    tag

    sziasztok.

    bocs, lehet már ezer ilyen kérdés volt, de milyen routert érdemes venni? sajnos most nincs időm elolvasni az eddigi hozzászólásokat, pedig hasznos lenne. röviden annyit, hogy 2megás adsl-em van itthon és felmerült az igény, hogy szét kéne dobni két gépre. mivel az egyikük a notim, meg gyakran vannak nálam haverok szintén wifis gépekkel arra gondoltam wifi routert vennék. természetesen a kábeles összeköttetés az elsődleges, azon menne a belső hálózat és a max sebességű netezés. totál nem értek ehhez a témához, szal lehet most hülyeségeket is írtam, mert a wifi is tud már 2megát... nem tudom mennyire drága egy jó wifis router, de kb 20 ezret számok a teljes kiépítésre. tudnátok tanácsokat adni, hogy mire érdemes figyelni, miket érdemes megkérdezni és nagyjából menyibe kóstál egy ilyen cucc? azt hallottam a wifit könnyű feltörni, igaz ez? azt azért nem szeretném, hogy a szomszédok is rólajtam kersztül töltsenek vagy esetleg a hálózatomba rondítsanak.

    előre is köszi

    bye
    -=pazo=-

    ui: vagy ha szerintetek nem éri meg a wifi, mert profibb routert lehet venni, ha nincs benne a wlan, akkor az ilyen infókat se tartsátok magatokban. amúgy a wlan sugárzást azt ki lehet kapcsolni??

    [Szerkesztve]

    I'll tell you just how stupid Life Insurance is. You're sitting across from a guy. He's betting you you're gonna live, you're betting him you're gonna die! And you're hoping he wins!

Új hozzászólás Aktív témák