Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz molnarpeter #8475 üzenetére
kérdés ki gyártat olyanban?
szerintem ismert gyártótól vegyél,bár NOTIBAN nincs jelentősége a 1600MHz változatnak véleményem szerint
a Kingston,Kingmax és a Corsairokra vannak tíz év garik
a PCX.hu oldalon nézd -
jeni
félisten
válasz molnarpeter #8552 üzenetére
ezt érdemes megfontolni,persze ha támogatja a laptopod,én amúgy Corsair-ral szimpatizálok.
Szerintem 1x8GB, mert a dual channel nyújtotta sebesség notebooknál nem tevődik össze, meg ezek a memóriák már annyira gyorsak, hogy egy 1333MHz -s modullal is röpül a rendszer. Ami még az egy modul mellett szól, ne felejtkezzünk meg a Notebookban minél kevesebb a fogyasztó annál jobb nekünk!(kevesebb hő, hosszabb akkuidő)!
ha a hűtést veszem figyelembe akkor a Kingston jobb ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz molnarpeter #8554 üzenetére
na neked akkor jobb is a HD4000 videó része,mint az enyémben.
ha a hűtő számít akkor inkább a Kingston
egyet nem szabad elfelejteni,hogy a laptopok melegedős gépek,hő termelő cuccok. -
jeni
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #8552 üzenetére
1,5V-os jó. Kingston jó lesz (mert olcsóbb), semmi érdemi különbség nincs köztük. Az a kis borda ami meg rajta van kb semmit nem ér.
Nyomathatod a DC-t, egy ilyen modul keveset fogyaszt, érdemi akkuidőt nem nyernél...
#nincsbennetarcsi
-
Bigeee
tag
válasz molnarpeter #8560 üzenetére
Nem hinném, hogy bármi érdemlegeset fogsz hallani egyik vagy másik mellett, mind2 általában jó, de ugyanúgy kifoghatsz 1-1 defekteset mindnél. Válaszd azt a kettő közül amelyik olcsóbb, rosszul nem jársz.
-
Atesz1978
senior tag
válasz molnarpeter #8560 üzenetére
+1 a Kingstonnak nálam eddig hibátlanul teljesített!
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz molnarpeter #9074 üzenetére
Akkor ugyanezt a gondolatmenetet folytatva, milyet ajánlanátok, ami kompatibilis a notimmal?
Tehát a lényeg, hogy 1x4 GB 1600 MHz időzítés és alapfesz meg annyira nem számíthat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest