Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
-
Xeon Cpu
csendes tag
Sziasztok Lenne egy kérdésem
Gép Leírása ......
A számítógép 16 hellyel rendelkezik DDR3 ECC UDIMM vagy DDR3 ECC RDIMM modulok fogadására. A
memóriamodul beszereléséhez vagy cseréjéhez alkalmazza a következő irányelveket:
• DDR3 ECC UDIMM vagy DDR3 ECC RDIMM modulokat használjon a számítógépéhez. Azonban, ne
telepítsen egyszerre UDIMM és RDIMM modulokat ugyanabba a számítógépbe!
• Az 2 GB-os, 4 GB-os vagy 8 GB-os UDIMM modulok bármilyen kombinációját használhatja, legfeljebb
128 GB memóriaméretig.
• A 2 GB-os, 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os vagy 32 GB-os DDR3 RDIMM modulok bármilyen kombinációját
használhatja, legfeljebb 512 GB memóriaméretig.
Ezzel Kompatibilis-e ez a memória
[ha igen megveszem kompletten a 12 modult]
[gyártói oldal]
válaszokat köszi -
coco2
őstag
Sziasztok!
Tud valaki adni egy linket, ahol nagy méretű (16gb / 32gb) memória modulokat is találhatok?
Egy ilyen alaplapot kellene kiépíteni legalább 128 gb ramig, és akárhol nézek árlistákat 16 gb ramokra, mindenütt az derül ki végül, hogy 4 meg 8 gigás ramokat adnának kit-ben, az pedig nem jó nekem.
Köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Roleegsi
tag
Sziasztok!
Jelenleg 4 GB memória van a gépembe, és ez a Battlefield 3-hoz kevésnek bizonyult. Szeretném bővíteni 8 GB-ra. A gépemben jelenleg ilyen memória van: Kingston 9905403-173.A00LF, ebből szeretnék még 2x2 GB-ot vásárolni, de nem találok sehol sem!
Van valami megoldás erre? Vagy mindenképpen más megoldást kell keresnem? Angliában élek, Manchesterben, szóval ha itt van a megoldás az jó!Konfigom (hátha kell):
CPU: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 4x3215 MHz
Alaplap: Gigabyte GA-MA770T-UD3
Memória: 4 GB DDR3 SDRAM
Videokártya: Sapphire HD5870 VAPOR-X (1GB)
Táp: Cooler Master Real Power 620W Modular
HDD: 500 GB, 7200 RPM, SATA-II
DVD-ROM: Optiarc DVD RW
Hangkártya: Realtek High Definition Audio
Monitor: Acer P241W 24" LCD
Egér: Logitech G400
Egérpad: Razer DESTRUCTOR
Billentyűzet: Logitech G510Előre is köszönöm!
Üdv.!
Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
andrasko
senior tag
válasz Roleegsi #13213 üzenetére
A jelenlegi 2*2GB mellé vegyél 2*2GB másik Kingstont.
Ugyanolyan sebességűt, feszültségűt: (1600/C9/1.65V)ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
Xeon Cpu
csendes tag
válasz rankesz #13209 üzenetére
Nos megnéztem a linkedet és ot a termékszűrő használatával sem lehet REG ECC ramokat találni (neki az kell)
Szerver memória ddr3
Alaplapjának a specifikációja:
. Up to 256GB DDR3 1600MHz ECC
Registered DIMM; 8x DIMM sockets
ez csak 32 gb-s modulokkal jön ki aminek darabja kb 70 000 ft!! neki ebből kellene 8 darab
ha 16Gb-s modulokat vesz akkor 128Gb memója lenne ami csak 35-40 000Ft/modul
Hardverkernél vannak ilyen ramok!!
szerverben keresd[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Xeon Cpu #13218 üzenetére
16-os/32-es memória modulokat keres ha visszaolvasol. tehát nem írtam hülyeséget
Az meg hogy az általam linkelt szűrőben levő ramok nem a szerver kategóriában vannak, nem jelenti azt hogy nem hoz szerver ram találatot, legalább is nekem a terméknévben levő ECC jelölés eléggé gyanús, föleg ha a termék adatlapján megnézed a gyártói linket. [link]
-
törölt tag
Üdv.
[link]
Aszonták' itt kérdezzem meg. -
regener
veterán
Sziasztok, adatlapomon van a gép nagyrésze, még jön bele egy i5 proci és a ramot nem döntöttem el,
tehát max (!) 17ezret adnék 8giga memóriáért és eddig ezt a 3 fajtát böngésztem, mind a 3 fajta 16ezer lenne így még maradna egy ezresem is.Mind a három fajta 1600Mhz-es CL9 memória de jól szeretnék dönteni.
Ha jóltudom akkor a Ripjaws X szereti a legjobban a tuningot, nekem eddig ő az esélyes.Tehát melyiket válasszam vagy van jobb ajánlat valahol 17ezerig bezárólag?
-
mandin
senior tag
Hogyan tudom megnézni hány RAM modul van a gépbe? Hugom nem tudja levenni a gép oldalát ezért kéne szoftveresen
-
Roleegsi
tag
válasz andrasko #13214 üzenetére
Tudnál pontos típust ajánlani? Sajnos hüly* vagyok ehhez... Bocsi...
Valaki viszont mondott nekem olyat, hogy a gépemben lévő RAM-ok enyhén szólva sz@rok, és abban az árban amiben venném a 2x2-t, kicsivel többért már kapnék 2x4 GB használhatóbb fajtát.
Igaz ez? Tényleg érdemesebb lenne? Mert ha max 10-20 font a különbség lehet beruháznék rá!Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
Xeon Cpu
csendes tag
válasz #90933760 #13220 üzenetére
(#13220) Baltoafarkas.
Corsair Venegance red-et vegyél..ha találnál benne pl cl8-ast megfogtad az isten lábát
[1600MHz Maximális órajel
- 9-9-9-24(9-9-9-24)időzítések
- Széles tuning lehetőségek!]
[DOMINATOR PLATINUM 2x4GB Dual Channel
- 1600MHz órajel
- 8-8-8-24 időzítések]
.....
(#13219) rankesz
senki nem mondta hogy,hülyeséget mondtál de az ECC és a reg ECC totál nem ugyan az továbbá megnéztem azon az oldalon nincs 16 se 32 gb-s Reg ECC memória.Így világos? -
Qru
MODERÁTOR
válasz regener #13222 üzenetére
G.Skill-t vedd, az jobb a másik kettőnél (jobb minőség, jobb tuning potenciál).
Ha esetleg az nincs akkor még a Vengenace se rossz választás de azok nem olyan jól húzhatóak mint G.Skill.mod:
Srácok a foci téma nem ide való, ezért töröltem a vonatkozó hsz-eket.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Roleegsi
tag
De nem jobb ötlet amit ismerősöm mondott, hogy 2x4 GB-ot venni?
Ez a jelenlegi neve: Kingston 9905403-173.A00LF
Most kiszedni sajnos nem tudom már, mert rohanok dolgozni... :S
Tehát csak akkor vennék 2x2 még e mellé ha jobb választás. Viszont azt mondta egy ismerős ezek sz@r ramok, vegyek 2x4-et, újat, ami jó is.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
andrasko
senior tag
válasz Roleegsi #13233 üzenetére
Mi a baja az ismerősödnek a Kingston 1600/C9/1.65V -nal?
Nyugodtan bővíts +2*2GB Kingstonnal.
A Kingston amúgy is jól tűri a házasítást, semmi gond nem lesz vele..
A modulszám ne zavarjon:
- ugyan úgy dual-ban fog menni,
- elméleti hátránya csak ram tuningnál jelentkezhetHa lesz időd vedd ki a benne lévő ram-ot, mert ebből a sorozatszámból nehéz beazonosítani.
Valamelyik oldalon Kingston HyperX blu 1600/C9/1.65V-ként találtam meg.ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Egy Asrock z77 PRO3-as lap ba melyik ramot vegyem? 2x1 Corsair XMS3 1600MHZ(3000),Kingston HyperX 1600Mhz 2Gb(3500), 3*1 Gb Corsair Dominator 1600Mhz cl8(5000) vagy KINGMAX DDR3 1*4GB 1600mHz(5000)? -
Roleegsi
tag
Micsoda véletlen! Ugyan olyan RAM-ot ajánlottál, mint ami van is benne!
Mondjuk fingom nem volt, hogy ez ilyen RAM, az aida a fentebb leírt nevet írta ki nekem, nem értem miért nem volt korrekt.
Akkor veszek ugyan ilyet még!
Köszönöm!Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest