Új hozzászólás Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    válasz Joshi #64849 üzenetére

    Mondok egy nem rég történt példát, 1,5 éves kb. Azért az ellenségeskedés, mert mikor tényszerűen, számokkal, személyeskedés mentesen leírta például Vhiktor is, hogy mit tapasztalt egy degradált géppel akkor jött a perrel fenyegetőzés tudjuk ki álltal. Személyeskedve, hogy nem tud kalibrálni stb. Tudjuk ki részéről. Na ilyen a hangnem Szepitől ha valaki degradáltat talál. Mindezt úgy, hogy fel is ajánlotta Vhiktor, hogy menjenek vissza ketten, nézzék meg ugyan azt a gépet, kalibrálja be nyugodtan Szepi. Ez csak egy eset a sokból. Ezután csodálkozol ha sokadjára már Cseneles sem fogalmaz finoman? Ilyen helyzetek után? Én elsőre sem tudtam volna visszafogni magam ilyen fenyegetésekre. Le a kalappal Vhiktor türelmének.

    Nekem innentől nem volt kérdés, hogy ki mond igazat. Ha annyira érdekel a téma akkor rákerestél volna. Google-ben nettó 2 másodperc megtalálni az AVS-t, abban egy 5000+ kommentes topic van a Sony degradálásról. Azt már odabízom, hogy rákeress a VW5000-re (van sajnos). Az lehet lesz 5-10 perc is, hogy átmazsolázd mennyire megbízható az aki írta, vagy írj neki és kérj további infókat a kalibrálásról. Nem egy nagy feladat. Ha valóban érdekel rászánsz 1-2 órát pár beszélgetésre AVS-en.

    Én is szemeztem a Sony-kal, volt is HW55-65-öm. De a lutriból én nem kérek. Ez a személyes véleményem. Aki kér, tegye. Méresse be vásárlásnál, pár évente kalibráltassa. Használja sokat. Igen, 10000 körül kell legyen, elég csak benézni AVS-en, van sok komment róla a VW5000 topicban.

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Új hozzászólás Aktív témák