Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    urak, x7900-at ki latott mar? miert van az, hogy itthon mintha nem is leteznenek jvck? hasznaltpiacon is alig latni, avsen meg mindenki ezekrol beszel. papiron ez egy eleg jo gepnek nez ki 600-700e korul.
    mozgasmegjelenitese milyen vajon?
    mennyire hangos high modban? mennyi fenyerot tud?
    3d-je milyen?
    ahogy latom input lagban, elessegben es kontrasztban tok jo. izzok dragak hozza viszont.
    mi lett ennek a vetitonek az utodja?

    amugy mostanaban tesztelgettem a rezegtetest, annyit emlegettetek...nem azt mondom, hogy sokkal elesebb rezegtetve, mert inkabb hasonlo. bar sztem amugy kicsit reszletesebb. de soookkal termeszetesebb kepet kapok 3x pixel shifttel. hogy most ezt azert van, mert elmossa az atmeneteket az nem kizart, de hogy osszessegeben egy joval termeszetesebb, nezhetobb a kep az tuti. a feliratokon latom 1.2x kepszel tavrol shift nelkul a pixeleket. egy kor alaku ikonnal is mintha elsimitast kapcsolnal be jatekban, amikor bekapcsolod a shiftet.
    en biztos hasznalni fogom.

    ujabban 99% p3-ra elvezkedek, zsenialis ez a madvr tonemapping akarhany lument kuldok ki rajta. csinaltam profilokat 45/7x/96 nitre, hotkeyvel lehet valtogatni, hasonlitgatni. siman eleg a 13-14fl nekem.
    plane hogy nem fekete szovet boritja a nappalit...
    3m szeles kepen 13.x fl 99% p3-at nezni ennyi penzert ajandek. fasza kontraszttal, remek allokeppel :DD
    total recall 1990-ben olyaaan pirosak voltak, orom volt nezni.
    csak ez a 24hz mozgasmegjelenites lenne jobb, mert az nem begyere...nemelyik filmnel kifejezetten idegesito. most pl pacific sorozatot nezem es hatareset nezhetetlen nemelyik jelenet. de elessegre is vallalhatatlan ez a blueray release.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák