Új hozzászólás Aktív témák

  • MajaG

    senior tag

    válasz DoItYourself #28585 üzenetére

    Szia!

    Fényerőben óriási a különbség, a Benq javára. A Benq ugye lámpafény mellett is látható normálisan, azt nem mondom, hogy élvezhető képet ad, de ha valami dologod van a szobába legalább nézhető a 720D is látható, de csak hunyorogsz kb. Az árával nyilván nem arányosabban rossz a minősége. Megfogom tartani azt a vetítőt is hurcolósnak, backupnak.

    Az viszont tény, hogy ezután annak a képe kicsit sem élvezetes, ha egymás mellett van a kettő. Filmet nézni továbbra is tartom, hogy jó a másik.
    Ellenben ha valaki nincs FULL HD projektorhoz szokva, az árát szerintem megéri.(55ropi újan) Amiben sokkal jobb a kínai cucc az a funkciók. Van benne Óra szerinti be-le kapcsolás, visszaszámlálós kikapcsolás, relatíve korrekt média lejátszó.

    A Benq mellett anyagra úgy néz ki, mint egy kínai projektor. :D... ha érted mire gondolok.

    @milszab 5,4 a keystone beállítás, szóval horizontálisan és vertikálisan is van torzítás, ettől függetlenül szép éles az OSX rajta, pedig az El Capitan fontjai nagyon allergiásak a Full HD alatti és torzítós kijelzőkre. Nem egy balta Win fontos fos.

    Persze szebb natívba, de annyira nem nagy a különbség, hogy falnak menjek. Ez kicsit a saját lelkünk nyugtatása ha már megvettük akkor a legjobb beállítással menjen. Emiatt valószínű én is át fogom rakni.. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák