Új hozzászólás Aktív témák

  • Manci

    tag

    válasz c4 #1208 üzenetére

    :)

    Eeeegen, picit elírtad :) A D10 ("csak" 720p K drágán :( ) nagyon pöpec proji, de sajna horribilis ára van, amiből lehet más gyártó nem is olyan nagyon gagyi Full HD-s projektorát venni (mellesleg a FullHD alatt természetesen ugyan azt értem, amit mindenki más, 1080p) :( a D60 IS nagyon jó proji, láttam is élőben, beszarás milyen képet tud produkálni, de sajnos sem ez (5000$ kb. 1.250.000 HUF), sem pedig a TW1000 (419.880 HUF) nem nevezhető "olcsónak"...

    Én csak arra lettem volna kiváncsi, h olyan árkategóriában, környezeti feltételek és személyes igények mellett, mint amit Én írtam, milyen projektor (MI) lenne a megfelelő választás (és miért), mint ahogy ezt a topic címe is fedi ;)
    A Sim2 jó. Nagyon K jó. Végtelenül HighEnd cucc. De teljes mértékben priceless, megmarad 1 szép álomnak. Legalábbis Nekem mindenképpen.

    Érdekelne, h érdemes-e megvenni 1 viszonylag "gagyibb" márkájú és tulajdonságú, ám de natív 1080p-s projektort ellenben egy jobb márkájúval, jobb specifikációkkal rendelkező, de "csak" 720p-t tudóval szemben. (?) Illetve van-e most olyan jó az LCD, h érdemes legyen megvenni?! Van FullHD LCD proji 299.000 ért is már! Csak mégis nem mind1, h mit tud a natív 1080p mellett. Lehet, h 1 "mezei" DLP 720p lemossa mint az állat. 200-280 keretem van rá, esetleg 1 icipicivel több, indoklás esetén.

    TUDOM, h nem csak a felbontás számít, ott van a fényerő, a kontraszt, maga a technológia, színhűség, zaj, fogyasztás és miegymás, de azért mégiscsak az elsődleges a felbontás...

    Köszönöm az építő szándékú és jellegű reakciódat, de sajnos egyátalán nem segített :(((

    Tehát?

    [ Szerkesztve ]

    Aha. De. Igen.

Új hozzászólás Aktív témák