Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
aktív tag
Sziasztok!
Egy asztali gépben SATA-s SSD van, és M.2 nvme kerül bele helyette. Windows 10 fut rajta, és újratelepíteni nem akarom, klónozni kellene a SATA-s SSD-t az újra... Van erre ingyenes program?
Előre is köszönöm, üdv: Vasti -
Vasti74
aktív tag
válasz King Unique #50667 üzenetére
OK, köszönöm!
Azért kérdeztem, hogy melyik tudja ezt ingyenes verzióban is, mert az elmúlt két SSD klónozáskor (SATA-ról SATA-ra) mindkétszer belefutottam olyanba, hogy:
- tudja az ingyenes, csak az alignmet-et nem tudja (vagy akarja ;-) rendesen beállítani
- az ingyenes a GPT-t egyáltalán nem akarja klónozni...
És elég vacak, amikor ott van kiterítve a gép, és egy program - nem megy, még egy program - nem megy...
Teszek egy próbát ezzel a programmal, ezzel eddig még nem találkoztam.
Üdv: Vasti -
Vasti74
aktív tag
válasz Lalikiraly #50924 üzenetére
Én is sokat szenvedek ezzel: az akciójeleneteknél le kell venni a hangerőt, a beszélgetéseknél fel kell nyomni, különben nem értem, hogy mit mondanak, az akciótól meg megsüketülök...
Vettem egy Samsung 3.1-es hangprojektort a tévé mellé (én a tévé saját médialejátszójával nézem a filmeket) , gondolván az majd jól kikódol, meg van center csatorna, jaj de jó lesz nekem!
De nem oldotta meg a problémát ;-)
Próbálgattam a hangprojektort mindenféle beállítással, akkor sem lett jó.
Aztán próbaképpen átváltottam angol hangra - sokkal jobb, hangosabb és tisztább lett minden beszélgetés, nem volt zavaró a hangerőkülönbség, nem kellet szinte egyáltalán a hangerőt állítgatnom. És ez a legtöbb filmél így van.
Arra jutottam, hogy akik a magyar szinkront keverik, valami olyan cuccon hallgatják vissza, amilyen csak nekik van, ezért csak náluk jó a magyar hang ;-)
Érdekes dolgok ezek: tegnap néztem a Mi kis falunkat (ha éppen elkapom, néha ott ragadok ;-) , és borzalmas volt. Mármint a hangminőség ;-) Túl sok mély, semmi középtartomány, a beszélgetéseknél főleg zavaró volt, mintha totál eltekergettem volna a hangbeállításokat! Emlékeim szerint régebben nem volt ez ilyen... Meg más műsorok is teljesen jól szólnak.
Nem értem, hogy nem tűnik fel egy professzionális környezetben egy ilyen hiba...[ Szerkesztve ]
-
Vasti74
aktív tag
-
Vasti74
aktív tag
válasz Lalikiraly #50934 üzenetére
Szerintem egy normális házi mozi erősítővel ez simán "áthidalható" - nem tudom, nem volt még olyanom, és nem is lesz szerintem, mivel nem akartam én soha ilyen akárhánypontegyes vackot, de azt hittem, jó lesz ;-)
De a hangprojektoron nem sok mindent lehet állítani: mély-magas, meg EQ, a sub hangereje, különböző módok (standard, dts, game, stb.) , de ezek nem segítenek rajtam. A csatornák hangerejét külön nem lehet állítani :-(
Régen emlékszem olyanra tényleg, hogy be lehetett állítani, melyik csatornát hová keverje (a MPC) : tök jó volt, mert a számítógép mellett lévő sztereó hangszórókra is rá lehetett keverni mindent ;-) A hátsó bal-jobb az első bal-jobbra, a center és sub meg mindkét elsőre, aztán ennyi :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest