Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Hordozható zenelejátszóval kapcsolatos problémám van. Kettő teljesen más típussal is kísérleteztem,eredmény semmi.Sajnos ezeken nincs random lejátszási lehetőség,ezért elég unalmas mindig sorrendben hallgatni a zenét.Tudom,hogy mi következik....Próbáltam már időszerint növekvő sorrendbe rakni,név szerinti sorrendbe a pendrive-on,de akkor is abc sorrendben következnek egymás után. Mi a logikája ennek?Milyen megoldással lehetne random lejátszást kieszközölni?
Üdv: Attila
-
tillatrilla
senior tag
válasz SpaceJam #49139 üzenetére
SpaceJam,és AtHoS! Köszi a válaszokat ,de lehet,hogy rosszul fogalmaztam,vagy én nem értem... A zenedoboznak (hordozható BT speaker) gondolom saját lejátszóprogramja van,azzal én nem tudok mit csinálni.USB port-ba dugott pendrive-ra másolt számokat akármilyen feltételekkel keverem össze,az a dög akkor is abc sorrendben játsza le. Erre keresnék megoldást.
Amúgy az AIMP lejátszó nagyon szuper,évek óta használom!
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy Windows-ra IP camera képét közvetítő jól bevált programra lenne ötletetek? Droidos eszközön néztem eddig a kamerákat,a V380Pro appal,de az az eszköz elhalálozott,így most win-t kellene használnom.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A lányomnak vettünk egy fali képkeretet,olyan sok kockásat...Képeket szeretnék nyomtatni bele,amin ő ,és a barátnői vannak.Több képet egybe. Azelőtt a Magic photo editor-t használtam,most a legfrissebb verziót töltöttem le,de sajnos az a problémám,hogy azokat a képeket nem tudom hozzá adni,amit a csajok messengeren keresztül küldtek.Nem értem,hogy miért. A formátum .jpeg,a felbontása természetesen nem 1920x1080,hanem 400x843,illetve 480x960. De nem hinném,hogy ez lenne a probléma.Valami ötlet,vagy másik progit ajánlani tudtok?
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Windows alá olyan free programot keresek,ami a képernyőn láthatót a vlc számára is emészthető videó fájl formátumban menti mondjuk egy külső HDD-re. Adott egy laptop,ami programmal az itthoni kültéri kamerák élőképeit mutatja.Semmi másra nem használom ezt a lapost.A kamerák sd kártyára mentik a felvételeket amúgy,ez maradna így a továbbiakban is. Nekem fizikailag a lapos mellett lenne szükségem egy megoldásra.Tudom,létezik erre más megoldás,pl. Nvr,de most az felejtős. Köszi előre is!
-
tillatrilla
senior tag
Szia mezis! Megy a virtuális sör neked az oCam program miatt!! Nagyon szuper,egy Asus x54c-n szépen megy.Rögzített videó minősége mint az eredeti, most 10perces fájlokba menti.Kíváncsi leszek,mennyi szabadhely marad a lapos HDD-n 10óra rögzítés után.Már csak egy szépséghibája van a projektnek...Még egy olyan progi kellene,ami automatikusan törli/felülírja adott idő után az utolsó fájlokat egy adott mappában,vagy külső hdd-n.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Úha,ez nekem hirtelen elég zavarosnak tűnik...amíg ezt nem tudom értelmezni,addig marad a kézi törlés azt hiszem. 240Gb-os hdd-t raktam bele egy külső házba,12óra felvétele nincs egészen 7Gb.Míg teleírja,csak megértem...de az a batch fájl mintha szimpatikusabb lenne
-
tillatrilla
senior tag
Szia! A kamerák képernyőfelvétele hibátlanul működik,mint ahogy szerettem volna.12-13 nap felvétele fér rá egy 320Gb-os hdd-re.Utána a problémám az automatikusan történő régebbi fájlok törlése lett.Én nézegettem a linkeket,de sajnos egy mukkot nem értettem belőle. Nagy kérés lenne,ha szájbarágósan magyaráznád ezt el nekem? Talán a batch fájl használata egyszerűbb lenne? Mit kell megnyitnom,mit,hová kellene beírnom? ,,F" a meghajtó jele. Természetesen privátba,hogy ne szemeteljem tele a topikot.Köszönöm előre is!!
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kicsit off,de a véleményetekre vagyok kíváncsi,és nem találtam erre megfelelőbb topikot.Szóval vettem egy 240GB-os SSD-t,a márkája Patriot. 0órás üzemmel,és 65Mb össz írt adattal. 3 gépen próbáltam,és 2 laptopon NTFS-re formázás után. 2 különféle eszközzel,1 külső hdd dokkolóval,és egy sata-usb kábeles olvasóval. HD Sentinel 5.60Pro verzióval minden gépen/laptopon. És csak kettő eszközön,egy asztaligépen,és egy laptopon volt csak 100/100 az eredmény.A többi 3 eszközön 80/100,illetve 100/80,valamint ismeretlen lett a végeredmény. Eladó szerint több száz ilyen ssd-t adott már el,és senki nem jelezte,hogy probléma lenne az ssd-vel. Oprendszerek vegyesen,win7,8-1,10. Az üzemórával,írt adattal nem volt eltérés,minden eszköz ugyanazt írta az ssd-ről. Minden eszközben a saját ssd-k,hdd-k 100/100%,kivéve egy Win7-et futtató Kingston 120GB ssd-ami már 3éves,3.2TB írt adattal. Ez 100/91 volt eddig,néhány hete váltott 100/90-re. Teljesítmény/Kondíció. Nos,mit szóltok hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Én olyan emulátort keresek Windows alá,ami megtalálja,és futtatja a Play áruházban megtalálható Yoosee app-ot. Már próbáltam az LDPlayert,Nox playert,Bluestack-ot,de ezt a Yoosee-t egyik sem hozta fel. A problémám az,hogy az itthoni kamerák ezzel az appal mennek,ami mobilon nagy ritkán frissítést is kap,és működik hibátlanul. Viszont a Win alá készített Yoosee exe elég alap,se frissítés,se normális működés. Néha nem talál 1-1 kamerát,vagy kifagy a képe órákra.Droidon nem produkálja ezt a hibát. Ebből gondolom,hogy a Win verzió hibás. Erre valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest