Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz TomMusic #49454 üzenetére
+1 SpaceJam ( főleg a VGA frissítéssel kapcsolatban értek egyet: nekem egy régebbi VGA-m van - GTX 970 - és nem is nagyon játszom friss játékokkal tehát ha az új driver leírásából látszik, hogy:
- nem tartalmaz frissítést azokra a játékokra amivel játszom (ha régebbi játék akkor nemigen fog)
- és ezzel összefüggésben nem tartalmaz frissítést az én kártyámra akkor fölösleges.Pl. van olyan, hogy egy olyan játékra is jön frissítés amivel esetleg játszom de ott kiemelik, hogy mondjuk ez a frissítés a RayTracing-re vonatkozik, vagy pl. a 30xx sorozat tagjaira. Tehát az én kártyámra nem.
Óvatosan a driver frissítésekkel. Ha jól működik a rendszered akkor "élvezd" amúgy nekem ez a pár módszer vált be:
1. nem frissítek semmit úgy használom ahogy települ a Windows
2. csak a Windows update-ben felajánlott opcionális driver frissítéseket engedélyezem
3. friss telepítés után pl. a Driver Easy segítségével megkeresem letöltöm ami még hiányzik majd manuálisan telepítem (az ingyenes Driver Easy nem telepíti automatikusan a driver-eket azokat magadnak kell megtenni)
Egy rendszer telepítésekor ezt csak egyszer játszom meg az elején utána akár 3 hónapig akár 1 évig lesz még az a rendszerem nem frissítem többet a driver-eket főleg ha a frissítés után stabil a rendszer.Tehát a DriverEasy egy lehetőség viszonylag biztonságos megoldás de a letöltött fájlokat - amiket neked kell betallózni - az eszközkezelőben tudod frissíteni adott hardverre.
Esetleg még ki lehet próbálni a Driver Booster Free-t bár azzal óvatosan mert elég sok dolgot szívesen telepít, sőt beírná magát az induló programok közé stb.
De nagy előnye, hogy automatikusan is tudja telepíteni tehát végzel egy keresést megmutatja mi az ami szerinte frissítésre szorul te kiválasztod ami ezek közül kell neked és egy kattintás és le is frissít majd gép restart és kész.
Ami fontos ennél, hogy utána érdemes alaposan átnézni a beállításait ,hogy ne akarjon rendszeres automatikus kereséseket futtatni, meg ne induljon a rendszerrel erre is érdemes figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest