Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz w.miki #40600 üzenetére
Kinek, mi az egyszerű, nekem már a Windows 98-ban is egyszerű volt a Total Commander. Értem ezalatt, hogy már kezdő koromban is azt használtam, nem az Intézőt. Ezt is kezeli: Cloud.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Doky586
nagyúr
válasz w.miki #40600 üzenetére
Mennyire kell egyszerű?
Nem elég ha ráhúzza a mentendő dolgokat egy könyvtárra / ikonra..?
Be se tudja kapcsolni a PC-t..?
Ne is kelljen odamenni a PC-hez..?Elég legyen ha bárhol a világon csak elkiáltja magát, hogy: Mentéééés! ...?
..és gondolatvezérelve történjen meg...?Mondjuk ha szerződtetsz egy titkárnőt (legalább 8 általános végzettséggel) (és szőke és 90-60-90 méretű) az megteszi helyetted.
[ Szerkesztve ]
-
atoszmester
tag
válasz Atomantiii #40593 üzenetére
Ha jól emlékszem, egyszer én is vágtam egy olyan videót amin 2 hangsáv volt, de ott meghagyta mindkettőt.
Ha más nincs, akkor 2x ugyanott megvágod a videót. Amikor betallózod a fájlt, akkor kérdezi hogy melyik hangsávot töltse be. Egyszer az egyiket, utána a másikat állítsd be. Így lesz 2x5 perc + összefűzöd az MKVMerge-vel. Ezalatt megiszol kényelmesen egy sört -
w.miki
veterán
válasz w.miki #25233 üzenetére
Lista készítő / TV csatorna műsor rendező programot keresek. Még mindig.
Kipróbáltam az ajánlottakat, az online listmoz tetszene, de abban nem lehet importálni a sorokat, egy kész táblázatból.
Márpedig azok meg vannak táblázatban, jó lenne, ha nem kéne egyesével beírni a 100 elemet, hanem átmásolhatnám a táblázatot.
Excel-be be tudtam másolni, de ott nem tudtam húzogatni. Acces-be nem tudtam olyan adatbázist csinálni, ami külön szedi őket, és húzogatható.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kis porogit szeretnék letiltani a netről, hogy ne kapcsolódjon sehova. Windows tűzfalam ki van kapcsolva nem használom, avastom van. wagy a Win 7 ben valahol le lehet ezt tiltani!? Köszi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Juditta_56
aktív tag
-
zeusz55
senior tag
válasz DrojDtroll #40610 üzenetére
Köszi, esetleg a már meglévő programokkal!? Nem szeretem a programot a programért elvet! minimalba tolom!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Egy olyan ingyenes programot keresek, ami össze tud fűzni videókat, amikben árfedések vannak. Elmondom, mire gondolok.
Ebből:
Clip_1: |--------------|
Clip_2: |-----------------|
Clip_3: |--------------|
Csinál egy ilyet:
Movie: |------------------------------------|Van ilyen?
Előre is
-
Atomantiii
addikt
válasz atoszmester #40605 üzenetére
Közben tsdoctorral megoldottam Én voltam először béna.
-
pingwin92
aktív tag
válasz Keef_Lee #40617 üzenetére
Ó, egyébként most veszem észre, hogy nem úgy formázta, ahogy szerettem volna.
Na, akkor még egyszer, máshogy:
Ebből:
Clip_1: |--------------|
Clip_2: |-----------------|
Clip_3: |--------------|
Csinál egy ilyet:Movie: |----------------------------------------|
Ilyen progi van, ami az ismétlődéseket (az átfedéseknél ugye) automatikusan kiszűri?
(Szerk_10: Na, így.)
[ Szerkesztve ]
-
kezdosql
tag
válasz akaido #40592 üzenetére
Nem kiegeszitot keresek, hanem programot.
A kiegeszito vegre megvan, semmitmondo neven, igy lehet latni mit csinal. Szerintem nagyon jo, ugyhogy programban is jo lenne. Feltetelezem, hogy arra van programozva, hogy a Mozilla adatait hasznalja, nekem olyan kell, ahol en adhatom meg az adatokat.Halmazok abrazolasara senki se ismer programot?
Iskolai oktatoprogramokat keresgeltem, de eddig semmit se talaltam.[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
válasz kezdosql #40620 üzenetére
Eddig ezek szerint simán tévúton jártam.
Az internetes oldalak kapcsolódását bármilyen rajzolni képes progival lehetne ábrázolni. ( Pl. mind map -gondolat térkép készítő progi: FreeMind Többek között ezzel halmazokat is lehet készíteni) Nyilván nagyon profán ha azt mondanám: MS Word-ben szövegdobozokkal, nyilakkal. De gondolom inkább előre programozott sablonokkal operáló kellene, amivel csak be lehetne pötyögni az oldalak címét.vizualizálni lehetne az oldalakat.
Na, pont lehet ez lehet a keresésed: web site connectivity visualizaer program
Így találtam a Gephi-t. Ez utóbbit nem próbáltam.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
spe88
senior tag
Olyan szinkronizalo program kellene, ami egy NTFS HDD teljes tartalmat letükrözi egy EXT4 HDD-re szimbolikus linkekkel együtt. Tehát az EXT4-en is élnek önmagukban a linkek a saját meghajtójára vonatkozva.
Van ilyen?
Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
junior11
veterán
Sziasztok, manapság milyen ingyenes DVD/CD író programot tudnátok javasolni? Régebben a CDburnerXP volt, mehet ez is vagy van jobb? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz DrojDtroll #40624 üzenetére
Ezt a cikket találtam még, mit gondolsz? [link]
-
junior11
veterán
válasz DrojDtroll #40626 üzenetére
Régebben bevállt, ma már nagyon ritkán van használva a DVD meghajtó, de akkor maradok a CDburnerXP-nél, köszi
-
kezdosql
tag
válasz akaido #40621 üzenetére
Nagyon koszonom a valaszodat, sokat segitettel.
Az a gondom, hogy az a kiegeszito csak egy celadat megjeleniteset vegzi es csak a bongeszoben mukodik.
Az lenne a jo, ha en adhatnam az adatokat es onallo programkent mukodne.
A freemind-ot megnezem, mi is ez, mert ezen az oldalon azt irjak, hogy ingyenes es magyar, mikozben ketszer is ott szerepel, hogy shareware, es ugy tunik, csak van magyaritasa.A halmaz megjelenitese is hasonlo elven kellene, mert kezzel legfeljebb negy csoportot tudok megrajzolni, ha ot van, akkor mar folyamatosan modositani kell az abrat, mert a teruletek valtoznak.
Itt egy pelda, hogy egyertelmubb legyen:
Ez egy szep elrendezes, ha az ot halmazban levo elemek legtobbje cask egy halmazban, vagy mind az otben megtalalhato. De ha pl. ezen az abran a BC, vagy BDE metszetekben van sok elem, akkor at kell rajzolni, mert ebbe az abraba ezekbe cask egy elem fer bele.
Ezert mindig csinalnom kell egy probat, amibe cask azt gyujtom ki, hogy minden teruletbe hany elem tartozik, es utana jon a szenvedes, hogy hogyan rajzolom meg. De azt is csak ot, neha hat halmazig tudom megtenni, annyira kis teruletek jonnek ki.Tehat olyan program kell, ami ezeket a teruleti modositasokat tudja kovetni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van olyan videó lejátszó program, ami beállítható keret nélkülire? Tehát, hogy semmiféle keret, kezelőfelület, keret nincs. Pl. mint a VLC-nél a minimális felület, de ugye ott még megmarad a tetején a csík és én még azt sem szeretném oda.
-
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Van egy meglévő nettes rádió ami minden nap üzemel. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet élő kamerás adásokat betenni a műsorba ,pl Stúdió beszélgetést ,vagy sport közvetítés amit a rádió készít
Kamera van . Ezenkívül felvett műsorokat betenni amit előzőleg mer el lett mentve . Tehát videókat. A rádiónak van saját honlapja ,és oda be szerkeszteni egy ikont ahol mennek az élő vagy a felvett műsorok egy kattintással. Valaki ha nem akarja nézni csak hallgatni azt is egy ikonnal jelezni. Ebben kérném a segítségeteket ha lehet kicsit bővebben hogy mi és hogyan működne? Előre is köszönöm aki tud segíteni!!! -
Vertigo18
addikt
válasz kezdosql #40640 üzenetére
Olyan programot keresnék, ami a bejelentkezésemet segíti egy kicsit. Egy előre beállított billentyűkombinációra írja be a felső sorba az email-címemet, majd TAB, majd a passwordot, majd ENTER.
Régen, ahol több accountom is volt, tuti, hogy ilyet használtam, de már nem emlékszem, hogy mi volt a neve...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Dluinet #40642 üzenetére
Neeem, félreértetted! Ez a program nem csak erre volt jó, nem csak belépésre, hanem bármit előre le lehetett neki scriptelni, majd az előre beállított billentyű kombinációval előhozni. Vagy inkább macroknak hívták őket?
Nem csak belépéseket, de köszi!
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
akaido
addikt
válasz kezdosql #40640 üzenetére
Ezt bebuktam,mert a legújabb verzióban nem találom én sem. Két évvel ezelőttről emlékeztem rá, hogy lehetett, de azt a verziót nem találom, így elnézést kérek, ez nem volt megfelelő tipp, hiszen nem próbáltam ki előtte, hogy a funkció valóban működik-e.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
gyulank
addikt
Áramkör *.lay fájlokkal Linux alatt mivel lehet valamit kezdeni?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek Windows 10-hez, amivel az ablakok pozícióit és méretét el tudom menteni, vagy egy gyorsbillentyűvel középre rendezhetem a kijelzőn.
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Dumi86
senior tag
Sziasztok. Hallott-e valaki erről a driver keresőről [link] ?
Ma láttam Majorgeeks-en. Használható és megbízható e? Látatlanba nem merem csak úgy kipróbálni. Elvileg teljesen ingyenes.Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Köszi. Sejtettem én is hogy "túl szép hogy igaz legyen" ez a programocska Meg gondolom nem véletlen nincs elterjedve. Ki tudja mit frissitene és hogyan...
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Busterftw
veterán
Udv!
Vannak olyan programok, amikkel kod ismerete nelkul lehet appot csinalni?
Elsosorban android erdekelne. Mint pl Steamen vannak ezek a game enginek (Creator 2 etc), kodolas nelkul osszerakhatsz 2D jatekokat, platformereket stb.Semmi extra nem lenne, csak amolyan guide app, szal szoveg meg kep lenne benn, tobb menu, menu a menuben stb.
Felraktam az Android Studiot de...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest