Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Sziasztok,
MP3 Hangfájlok normalizálásához keresek programot. Fontos lenne, hogy ténylegesen (közel) azonos hangerőre hozza a fájlokat, ne csak szétválogassa őket. Jó lenne valami freeware csoda (bár az újratömörítés miatt ez kb. lehetetlen), de érdekel, ki-mit használ e célra. Már aki használ ilyesmit.
Köszi'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
válasz mokus1 #40102 üzenetére
Mp3Gain-ról olvastam, de ez nem csak "maszkolja" a fájlokat? Olyan, megoldás kell, ami működik autóban, külső MP3 lejátszón (hiába az okostelefon, még mindig egy Sandisk Clip Zip a lejátszóm esténként, és imádom).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
akaido
addikt
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Youtube-DLG-t használok.
Láttam már több oldalon, hogy különböző parancsokat lehet kiadni neki, pl. ezen az oldalon kilistázza egy youtube-s videó összes letölthető fajtáját: [link]
Tudja valaki, hogy ilyen videó és audióminőség kilistázást, hogyan lehet vele megcsinálni?
Köszi! -
Garada
őstag
Üdvözletem!
Olyan programot keresek mely képes magától görgetésre és ennek a sebesség választására is, köszönöm! -
-igu-
addikt
válasz Garada #40109 üzenetére
Böngészőablak tartalmát akarod görgetni?
Ha igen, itt egy megoldás: Simple Auto Scroll.
Vagy ez, böngészőfüggeteln (bár azt írja Firefox alatt nem megy: Handsfread
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Garada
őstag
Igen, igazából egy albumot szeretnék letölteni amiben nagyon sok kép van és böngésző ablakon belül szeretnék minden képet betölteni, hogy a program felismerje mindet egyben leszedje ezért lenne egy ilyen programra szükségem hogy ne manuálisan kelljen ezt végig csinálni, nem pedig olvasás vagy bármi egyéb céljából ezért nem baj ha még sebesség választás is lehetséges.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Melyik a legjobb ingyenes Office programcsomag, ami 100%-ban kompatibilis (oda-vissza) az MS Office-al?
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
pc360
addikt
válasz klepto #40114 üzenetére
Az MS esetén nincs olyan, hogy 100% kompatibilitás (az általa túlbonyolított és elbaszott "open" fájlformátumainak köszönhetően), amúgy LibreOffice.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
klepto
addikt
Köszi
Igazából ezt, a Libre Office-t, és az Open Office-t találtam én is, és ezen kettő között gondolkozok
A kérdést azért is tettem fel, hátha ha van ezeknél jobb, amiről nem tudokHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
őstag
válasz klepto #40116 üzenetére
Az alternatív office-ok saját magukban remek programok, de csak az alap MS szolgáltatások és fájlok tekintetében 100%-osan kompatibilisek a nagy office-al. Elég csak egy közepesen összetett excel vagy egy csicsásabban formázgatott Word vagy Powerpoint dokumentum, hogy máris gondjaid legyenek egy alternativ office-al történő megnyitás során. Tehát aki produktív vagy komolyabb irodai munkában gondolkodik... akkor ott sajnos marad az MS.
Hobbi célokra a tényleg jó Libreoffice mellett még említésre méltó, erőteljes megoldás a WPS office.
Nálunk csak azért kevésbé ismert, mert alapba angolul települ és úgy kell kiokosítani utólag magyar nyelvre... valami nyelvi fájl letöltésével.
De ezzel a 2 szoftverrel valóban vége is az említésre érdemes, kompromisszumos próbáknak. Régen nagy reményekkel indult pl. az Abiword is. A mai napig a legkompaktabb kis szövegszerkesztő... de a közösség fogy alóla.Meliora sunt bono inimica
-
pc360
addikt
válasz bluemirage #40120 üzenetére
A WPS nálam is fel volt véve, de a kétes moduljai és a netes csatlakozási kísérletei, valamint a teljesen káosz módon vezetett verziószámozása miatt inkább likvidáltam.
Egyébként nem csoda, hogy nincs normális alternatíva, nem is lehet. Pontosan ez volt a célja az MS-nek a saját fájlformátumok kialakításakor, amik ugyan névleg "open", a gyakorlatban képtelenség teljesen kompatibilis szoftvert gyártani hozzájuk a szándékosan túlbonyolított / hiányos / idiotikus dokumentáció alapján. Az MS-től már megszokhattuk az ilyen ocsmány megoldásokat...
[ Szerkesztve ]
-
Bocs, mitől ocsmány az, ha az MS nem akarja, hogy lemásolják a programjait? Komolyan kérdezem. Én szoftverfejlesztésben dolgozom, és én sem szeretném, ha más ellopná az én munkámat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
olyan portable programot keresek, amivel tudnék videót szerkeszteni. Csak a nagyon alap funkciók kellenek, mint a vágás és a címfelirat készítése.
Fontos, hogy ne kelljen rendszergazda jogosultság a használatához.Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
rokendrol
senior tag
válasz kovacsroli #40123 üzenetére
W. Movie Maker 2.6
-
Doky586
nagyúr
válasz kovacsroli #40125 üzenetére
Használj valami normálisabb formátumot az MP4 helyett... Pl. MKV-t..
-
rokendrol
senior tag
válasz kovacsroli #40125 üzenetére
ezt töltsed le ez kezeli az mp4 is[link]
-
pc360
addikt
Akkor nem hívja open-nek, és nem ad ki hozzá dokumentációt. De az MS itt kötelezve lett a monopolhelyzete miatt, hogy nyílt formátumra térjen át, és hát így kivitelezte a dolgot... Na, ez a gáz. Mégis miért kellene közel tízezer oldalnyi átláthatatlan dokumentáció egy fájltípushoz, ha nem épp ellehetetleníteni akarod más munkáját?
Az a formátum nem nyílt, amire nem lehet 100%-osan építkezni. Ezzel a bundával konkrétan nem is teljesült a kormányhatározat (1479/2011). Azóta van egy fos formátum, ami tele van ismétlésekkel, hibákkal, 3rd party program pedig sokszor képtelen lekezelni. Taps a szabványügyiseknek, akik ezt elfogadták (gondolom a megfelelő kenőpénzért cserébe).
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Egy irodai programcsomag, adatbázis kezelő, kép, filmkezelő,..., programok használatával ÁLTALAM LÉTREHOZOTT ADATÁLLOMÁNY, KÉP, FILM,..., az ENYÉM és nem a szoftvert készítőé. Ha egy másik cég, személy készít egy olyan szoftvert, amivel ugyanezeket az állományokat kezelni tudom, akkor az a másik cég nem lopott szoftvert, csupán egy monopol helyzetet veszélyeztet. A monopol helyzet nagyon kellemes, kényelmes egy cégnek, de egyáltalán nem kívánatos az emberiségnek.
mezis
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot / csomagot / megoldást, amivel komplexen, kevés meloval tudnám kezelni az ügyfeleket, illetve a hozzájuk tartozó projekteket / feladatokat?
Elvárások:
- ev vagyok , egyedül dolgozom
- legyen crossplatfom ( pc mobil) , király lenne ha pl lenne böngészős és windowsos "widgetje"
- baromi hasznos lenne ha outlookbol szimplán be tudnám pickelni a leveleket / teendőket
Lehessen határidőt állítani és kegyetlenül tolja az arcomba ha késekLétezik ilyen progi?
-
mezis
félisten
"...az MS nem akarja, hogy lemásolják a programjait...."
Ezt úgy kellene értenem, ha valaki készített egy szoftvert, ami valamilyen input adatokból előállít valamilyen output adatokat, akkor már senki más nem készíthet olyan szoftvert, ami ugyanazokból az input adatokból, előállítaná ugyanazokat az output adatokat, illetve azokat az output adatokat nem használhatja input adatként ?
mezis
-
Te is nagyon jól tudod, hogy egy dokumentum nem feltétlen csak adatokból áll, és ahhoz, hogy reprodukáld a tartalmát, reprodukálnod kell a a program működését is. Nem egy text editorról beszélünk, amivel sima text fájlokat szerkesztesz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ALFA
senior tag
Minha elmenekült volna az admin ebből a fórumból egy ideje.
Mielőtt egymásnak esnétek, nem ártana, ha tisztáznátok, miről akartok vitatkozni, mert az nem jó, hogy teljesen mindegy, csak vita legyen.
Első olvasatra nekem úgy tűnik, legalább három témában beszéltek el egymás mellett:
1. szoftvermásolás
2. kompatibilitás
3. nyílt szabványok használataAmit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
King Unique
titán
Mondjuk másik oldalról az is sokat elárul, hogy mindig az ms formátumaival való kompatibilitás a téma. A többi, az odf és társai önállóan ennyire nem mennek, ennyire nincs rájuk igény? Hát itt ezen kellene inkább elgondolkozni...
(#40114) klepto:
Egyébként a WPS Office jó alternatívája még a programnak, amely a szalagos menü és a dizájn terén is hajaz rá. Viszont a kompatibilitás igazán csak a prémium verzióban jó, de az értelemszerűen fizetős. Bár a Program promók topikban érdemes folyamatosan nézelődni, mert szokott lenni ingyenes akció ebből is.[ Szerkesztve ]
-
ben-ga
tag
Valakinek van ötlete a sok böngészőben lévő kedvencek összefűzésére?
-
pc360
addikt
válasz King Unique #40140 üzenetére
Pont a monopolhelyzet miatt nincs akkora piacuk a többinek. Nyilván arról beszélünk, ami mérvadó. És legtöbb esetben sajnos nem a jó a mérvadó.
-
King Unique
titán
Igen, csak anno mindenkinek idejében lépni és tenni kellett volna azért, hogy az ő megoldása legyen a népszerűbb és terjedjen el minél szélesebb körben. Ami valószínűleg nem történt meg... Azon meg megint nincs mit csodálkozni, hogy ha egyesek x év lemaradással indítanak, akkor megint nem feltétlen fog ez összejönni. De gondolom minden más típusú szoftver is, ami a piacon sikeres és az átlagnál elterjedtebb lett, majd tegye ki a kirakatba minden fejlesztését, sőt még ők pénzeljék a konkurenciát, csak hogy meglegyen a verseny...
[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
válasz ben-ga #40141 üzenetére
[Ha a probléma alatt ezt érted akkor:]
XMarks -ot próbáld ki.Vagy:
[link]
[link]
[link]
A programok többsége nemcsak szinkronizál, hanem lehet akár különböző platformok közötti könyvjelzőket átvinni a másik böngészőbe.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
pc360
addikt
válasz King Unique #40143 üzenetére
Szerintem ezt hagyjuk, nem teljesen értik itt a hozzászólók a nyílt szabvány fogalmát.
-
ALFA
senior tag
válasz King Unique #40143 üzenetére
Már linuxra is van ms-hez hasonló cég, bitnami néven fut, telepítő csomagokban utazik.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
Abrion
senior tag
Aida64-böl van ingyen verzió? nem próba verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest