Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Pityke78 #19000 üzenetére

    win rar/fejlett/jelszó beállítása, alul fájlnevek titkosítása. akkor nem is látsz bele

    true crypt: a legjobb, mert a rar-t mindig sok idő ki-be csomagolni, ráadásul ha olyan titkos, akkor kicsomagolás után megint macerás megfelelően biztonságosan törölni a fájlokat
    a titkos konténer létrehozása idő (mérettől függ), a becsatolása meghajtókánt (jelszó és/vagy kulcsfájl megadása) már gyorsan megy. és dvd-ről is be lehet csatolni, tehát egy 4,5 GB konténer egyben kiírható. megfelelően erős jelszó és kulcsfájl* esetén feltörhetetlen.

    hide folder: mappákat tehetsz láthatatlanná, viszont csak az az adott oprendszer alatt működik (gyorsbillentyűkkel viszont gyorsabb, mint a hide foldert becsatolni). ráadásul a nem látható mappát, meghajtót nem is tudják avatatlan kezek törölni. (sajnos nem működik együtt a true crypt-el, ha a konténer ilyen mappában van, nem lehet megnyitni. legalábbis nálam akadnak)

    *(tipp: egy ismert idézet txt fájlban, amit bármikor reprodukálhatsz. egy-két tudatos elütéssel, amit megjegyzel, és használat előtt beleírod, majd utána visszaállítasz. SZUPERTITKOS lesz :D )

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák