Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Van nekem egy régebbi kis Dell mini PC-m, LGA1151-v1.
    Ház, táp, ddr4ram, hdd/ssd van, csupán proci nincs bele.
    Eredetileg I5-6500 volt benne de eladtam úgy 2 éve 25-ért és vettem bele egy Celeront 5-ért, netezni, filmet nézni megfelelt.
    Aztán irtózatosan megdrágultak ezek a kis fogyasztású takarékos procik a bányászathoz, ezért tizenezerért eladtam a kis Cerkát.
    Namost vennék bele valamit, ne a szekrény mélyén porosodjon, de nem tudom megérne-e a mai árakon 15-18 ezret egy 6500-as, vagy várható további csökkenés.
    Azt tudom, hogy a 25k huf vicc kategória volt azért a prociért már 2 éve is, de momentán az a gép a világon semmit nem csinál és semmire nem jó, ér pár fillért, egy procival meg egész jó lenne netezni. 2c/2t procit nem akarok bele, 2c/4t még csakcsak, ha annyival olcsóbb mint az i5.
    Mivel brand gép, xenonokkal nem kísérleteznék, 7gent sem viszi és az annak idején olcsó 2c/4t 4560-at sem mivel az is 7gen.

    Megérné már újra csatába állítani ezt a gépet egy procival, vagy várjak még hátha lecsúsznak 10 környékére ezek a procik?
    Ha tovább csökkennek az árak még egy LowProfile 750Ti vagy 1050 és light gamer "hordozható" gépet is csinálhatok belőle :DDD

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák