Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wsanyi

aktív tag

válasz HELLAFLUSH #73050 üzenetére

AMD FAN vagyok, de lehet, hogy átmenetileg jobban jársz a 3770 K-val. Bár még az 1500 X is bőven veri ezt a CPU-t, ami újonnan olcsóbb, mint a 3770K, és még a gyári hűtővel is felmegy 3,8, esetenként 3,9 GHz-re, és több az L1, több az L2, és dupla L3 cache-e van, mint 3770 K-nak, plusz az pár évig jó lesz, mert később lesz bele 8 magos is neked, de a mostani lapodba a 3770 K a max, ami 4 magos ugyebár. Tehát kérdés, mennyi pénzed van. Egyébként pedig egy erősebb videokari is elegendő lehet. Vagy egy i5 3xxxK + erősebb videokari. Ha csak játékról van szó, és fontos a pénz.Viszont AMD-hez egy jó B350-es lap is teljesen jó, ha 1 videokarit használsz. Az ki fog szolgálni kb. 5 évig, ha most ilyen procid van, és nincs sok pénzed, mert akkor még később upgrade-elhetsz benne. Intelnél egy hasonló lap sokkal drágább. A processzort inkább hagyjuk, mert még az 1600 is épphogy drágább, mint a 3770K, ami ugyebár egy használt proci hűtő nélkül. Én amúgy inkább vennék egy 1600X-et brutál hűtővel. Azzal lehet, hogy még 4,2-4,3-ig is felmegy. A gyárival nem nagyon megy 4 GHz fölé a tesztek szerint, pedig nem rossz az a hűtő, de én ide Coolermaster 212-t használnék. ;-) vagy azzal egyenértékűt.

Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.

Új hozzászólás Aktív témák