Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Casanova*
veterán
fogjuk rá! úgyis javítanak,ha rosszat,hülyeséget mondok! mindjárt +1-et fognak írni a véleményemre.
kristóf,hol vagy már?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
membrandj
nagyúr
i5-4570+ hd 7790 1GB GDDR5(leírtam,hogy semmi értelme a 2GB-os verziónak) + asrock b85m hds vagy asrock b85m pro4 vagy Gigabyte B85M-D3H.
De az ASUS b85 vanguard is jó választás, de az asus többi b85 lapját nem ajánlanám.
Jah,hogy a vga már meg is van... akkor az a része tárgytalan. Hátrányod nem lesz belőle, csak spórolhattál volna pár ezer forintot, ha előbb kérdezel..
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
z87 lap tuninghoz kell, ahhoz k-s proci kellene, normális z87 lap ~ 35k + hűtés 15k és még egy gtx 770 mellé sincs túl sok értelme, nem hogy egy mezei 7790 mellé.
Asus b85 lapokat a 2+1-es tápellátás miatt nem ajánlom. Egy párszor már ki lett tárgyalva.. hasonló áron van asrock b85m pro4 + a giga lap amit írtam és ezek jobbak.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
bandi0000
nagyúr
hány évre tervezel? Bár teljesen mind1, ha nem hallgatsz a hozzáértőkre akkor vegyél i7-et, vagy inkább 4960X-et
amúgy meg elég a 4570, esetleg 4670K és azt tudod tuningolni is
justo00
Hosszú távra talán megéri az I7, bár ahol már nem lesz elég egy 4670K ott már az I7 sem, inkább rakd el azt a 30k-t és amikor kevésnek érzed a procit vedd elő4670K-t 4525,3452456783 Mhz-ig lehet a
477K-t 4526,245765736 Mhz-ig lehet húzniViccen kívül senki sem tudja, procitól,laptól,ramtól, feszültségtől függ, de általában a 4,4-4,5 Ghz-ig el szoktak menni kupaktalaítás nélkül és jó hűtővel
membrandj: Ez nem AMD hogy ha szar a lapnak a tápellátása akkor veszít a teljesítményből, igen jobb egy minőségibb lap, de nem lesz tőle se gyengébb se erősebb a proci
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
hash99
senior tag
Sziasztok,
véleményetek érdekelne. A héten megjönnek az r9-290-es kártyáim. Az adatlapomon látható a konfigom. Kérdés hogy az i5 4670k 4,6ghz-en kihajtja e a cf-et vagy megérné benevezni egy lga 2011-re i7 4820-al az még beleférne 100x ezres 6magos procit nem fogok venni.
-
ST05
őstag
válasz miresz #49525 üzenetére
az nem mind van használatban... (sajnos) ez nem mérvadó
ha már 2011, akkor 6 magost szokták javasolni, ha 4 mag , akkor meg haswellt...
(#49528) miresz: na igen, az már mérvadó, de a 7790 nem is HD-ra van kitalálva a szerény 16-os pixelkitöltésével, de ez már más kérdés,,, 7850-től felfele kell a HD-ra pixelkitöltés a hogy mondjam: a minimum a minőségi gammerkodáshoz
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Az viszont mérvadó,hogy az ugyan ilyen MSI 7790 1Gb-os verziójával ugyan ezen a beállításokon kevesebb fps-t adott,és a minimum fps is igen csak lejjebb ment,mint a 2Gb-os verzió esetén.
A 7770-re már én is azt mondom,hogy felesleges a 2Gb memória,mert ott a GPU elöbb elfogy,de a 7790-nél azért már elkél a 2Gb.
[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
A mag szám nem ér annyit az lga 2011 alapvetően azért jött elő nálam mert több pcie sávot kezel de nem tudom ez mennyit jelent az új radeonoknál amik már Ugye nem bridgel vannak összekötve...
De ha az i5 is elég 4,6ghz-en akkor nem költenék lapra meg procira.
[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
válasz nihill #49530 üzenetére
Hát... az egyik gyenge procit egy másik gyengére cserélni...
Ha a kevéske pénz számít:
- Haswell Pentium
- FM2-es Athlonpicit több:
- AM3+ FX-6300még több:
- i5 Sandy/Ivy/Haswell
- FX-8320/8350sokkal több:
- i7Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
perempe
addikt
E2160/P31-DS3L/2GB (kit) és G860/GA-B75M-D3V/4GB (kit) gépeket ismerek. böngészés is sokkal jobb a G860-on. de miért? processzor vagy memória a kulcs?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Zsivaagoo
őstag
Azt a fazont már ki kellene innét dobni. Kártékonyan aktív idióta.
De azért vannak sokan akiket lehet és okkal fikázni... Bár amióta ilyen jó a felhozatal napi szinten félkegyelműekből, már ereje sem marad igazán az embernek egy-egy zamatosabb, epés hozzászólásra.
-------------------
Rámutattam, hogyha valaki procit cserél, akkor milyen lépcsők vannak anyagi helyzet függvényében.Mondjuk azt nem gondoltam, hogy vannak hardcore gamerek akik csak egy 1 szálas játék futtatására használják a gépüket.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
nihill
őstag
G2130 / 3420-on gondolkodok.
Nade mennyivel lenne gyorsabb mint a mostani 415e? Mert ilyen 10-20% növekedésért nem adnék ki pénzt.
Kb. 40k lenne a csere Intelre, a mostani cuccok eladásából talán a szűk fele visszajönne.(#49540) Zsivaagoo
Nem tehetek róla hogy a WoT csak 1 szálat használ, más játékkal meg nem szoktam játszani. Azzal se túl sokat, csak már megelégeltem hogy FHD-Medium beállításokkal a CPU majd meghal, a VGA meg 50% alatt lazít, és bármit bárhova állítok nincs 20-30FPS-nél több.[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz Zsivaagoo #49540 üzenetére
1. Ne személyeskedj ,mert feldoblak
2. engem kidobni? Te voltál moderálva, és Te vagy visszatérő, akik egyébként sem huzzák sokáig, de már majdnem egy éves vagy, ennyi se lennél, ha nem szólok rád többed alkalommal a káromkodásaidért !!!
3. pont rád írta, hogy fikázod Casanovát, még az sem esik le, ha téged fikáznak?
4. ismét megmutattad hozzá nem értésed ,egyszálas teljesitményre athlonra, FM2 öt ajálnasz direkt vga mellé, lapcserével stb. és effiency atthlont egykutyára veszel L3 cache-es phenom deneb magossal.nihill: intel sokat hozna, akár ki is hajtja a pentium HD-ban a 6790-et majd, gyors memoriát is szeretik az olnine game-ek, vagy magasabb órajelű x3-x4 phenom, lapcsere nélkül ,de ezt már nem irom le többször
már egy 2magos phenom is 30% többlet egyszálas teljesitménnyel bir, de x3-x4 phenomot vennék..[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
Megint te személyeskedsz!
- nem rád céloztam.
- másokra szólongassál, ne rám!
- idiótáktól nem veszem fel a fikázást, ha viccelődnek velem az más, abban benne vagyok.
- Rohadtul el vagy tévedve koma, processzor cserére reagáltam, szarok arra, hogy milyen játékokkal játszanak a népek.- téged is ki kéne már innét dobni, undorító troll vagy.
--------------------
Többet ne szólj hozzám!
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
miresz
veterán
Jól elvagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest