Új hozzászólás Aktív témák

  • solfilo

    veterán

    válasz carl18 #104574 üzenetére

    Ez a teszt is mutattja a kevesebb erős mag többet ér mint sok gyenge.

    Hát, az 5950X magjaira egy valamit nem lehet mondani, hogy gyengék lennének, egy szálon pl elég szépen elkeni a Skylake származékokat. Lásd linken Cinebench single core eredmények. [link]
    Itt amúgy nem csak játékra kerestek procit, ezért is merült fel az 5950X is. :)

    Egyre jobban bosszant ez a konkrétumokat nélkülőző vélemény, itt rágjuk a gittet róla. Sajnos továbbra sem tudjuk, mivel mért, hogy mért, használja e bárki rajta kívül azt a programot, stb. Azt minden esetre elérte a véleményével, hogy már feltételes módban fogalmazunk az 5950X-ről. (Ha Renderelsz és nem veszük figyelembe a árukeresős 5950X véleményt teljesen jó vétel.)

    Azt gondolom, hogy ha tényleg van ilyen valid felhasználási terület, ahol 5x gyorsulást lehet elérni a program CCX-hez kötésével, több példányos indításával (mint ahogy a Zen nevű felhasználó állítja az árukeresőn) és SMT deaktiválásával (erről nem beszél a véleményező, de a 32 szálból 8+8-at csinált, így hozta a gyorsulást), annak ki kellett volna jönnie a tesztekben. Ha más nem, a kékek kiszagolták volna ezt s ezzel lett volna tele a szaksajtó jó része.

    [ Szerkesztve ]

    solfilo

Új hozzászólás Aktív témák