Új hozzászólás Aktív témák

  • Benőke

    őstag

    válasz Traxx #9081 üzenetére

    Egy két dolgot pontosítani kéne.
    A HP Officejet pro 8000 nem egy rossz nyomtató.
    Lehet hogy nem felelt meg, de nem írtál részleteket. Miért kérdezem akkor? Mert a papír minősége fontos, pláne egy fényképnél. Sima papírra mondjuk mindegyik nyomtató vacak fotó lenyomatot készít. Utángyártott patronnal szintén nem lesz gyári minőségű a fotó. Szóval HP nyomtatóval HP fotó papírra kell nyomtatni. Canon esetében Canon papírra... stb. Na és persze gyári patronnal. Ez nagyon fontos a minőség oltárán.

    Na most 35k ért vannak nyomtatók, de olcsó nyomtatóval sokat olcsón nyomtatni nem lehet. Beszáradás valós probléma lehet, de ahogy előtte is említettem, áram alatt van a gép nehezebben szárad be a tinta, és időnként egy oldal nyomtatása sajnos elkerülhetetlen. Fotó nyomtatásra lézer valóban nem igazán jó. Színes oldalakhoz bőven jó, de a kettő nem egy és ugyan az.

    Szóval nem írtad hogy akkor ezek első sorban színes oldalak vagy színes fotók, mármint amiket első sorban nyomtatnál. Fotónál ugye kérdés hogy ezek mekkorák? Irodai felhasználást említettél, így gondolom A4 méretűek, de inkább megkérdem. Na és persze az oldalszám is érdekes lenne, hogy kb mennyi az annyi.

    Itt van pl a nyomtatód utódja a HP Officejet pro 8100.

Új hozzászólás Aktív témák