Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    Jelenleg tinta tartályos nyomtatóm van, ami egy HP Ink Tank Wireless 415 elődje (HP DeskJet GT 5820) és tartály ide vagy oda, meg a sok tinta... egyetlen baja van.
    Tinta töltés a patronba manuálisan nem lehetséges, így hiába tartályos... a tinta kifogy vagy beszárad a patronba, akkor lehet patront cserélni és közbe tinta alig fogyott a tartályból. Elég volt ebből. Cserélném Wifis Brother multifunkcionális lézerre, megéri vajon?

    Brother DCP 1622WE (Multi) amire gondoltam, mivel nem sokat van nyomtatva és főként szöveg vagy szöveges dokuk, hasonlók..igy a színes irányt elengedném.

    HP esetén ilyen kevés használat mellett a fej 2 évet kibír, mire gond lenne vele.
    7 év alatt 1x cseréltem benne patront és 2x száradt be. (most lenne a második csere a 7 év alatt) közel 3 ezer oldalt nyomtattam össz., főként fekete - fehéret. Scanner is fontos. WiFi megint kell. (másik helyiségbe van és mobilról is van nyomtatva, vagy email címre küldve is nyomtat - gondolom Brother ilyet nem tud) ami még fontos, hogy csak gyári tartozékok amit szoktam használni és ezen nem szeretnék változtatni.

    Akkor jöjjön a szabvány minta is: :)
    1. Tintás vagy lézer? Eddig csak tintás nyomtatóim voltak, kipróbálnám a lézert is.
    2. Fekete vagy színes? Fekete is bőven jó.
    3. Mire használnád? Szövegek, doksik meg hasonlók.
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Heti 1-2, havi max. 5-10 oldal, de van mikor heti 50, vagy havi 100 (vagy egy nap alatt 20-30 oldal)
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Akár 1 hónap is.
    6. Milyen funkciókat vársz el? pl. szkenner, egyszerű akár egygombos másolás, WiFi
    7. Mennyi a keret? 50-70+
    8. Árérzékeny vagy? Legyen ár / érték arányban megfelelő!
    9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Gyári párti vagyok és tartom is magam hozzá.

    Téma adott, kivi vagyok mit mondtok rá, vagy ajánlotok! :R
    HP gépem jó lenne, ha lehetne manuálisan a patronokat tölteni (szoftveresen, nyomtatóval gombnyomásra is akár...)

    Javítottam régen sok Epson (tintás) és HP (tintás és lézeres) nyomtatókat, bár akkor még csak főként tintás nyomtatók voltak. Most is kimostam a patront/fúvókát, de tinta nincs benne, a tetejét le lehetne vágni és lehetne bele tölteni tintát, de ezzel nem akarok szórakozni... :)

    ◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák