Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz MaxxDamage #7478 üzenetére

    az integrált kártya vesz le a rendszermemóriából magának, és mivel a switchable graphics megoldásoknál az integrált kártya adja a kimeneti képet mindig, ezért fog is foglalni. a dgpuknak mindig van saját memóriája.

    a mobilos hasonlatnál maradva pedig ha a mobilt csak évente hatszor viszed magaddal, egyébként meg fekszik az asztalon, akkor tök fölösleges volt azt venni. ha nagyon kevés az igény a hordozásra, lehet érdemesebb egy tablettel, vagy netbookkal áthidalni ezt az időt (esetleg egy win8 tablet, dedikált billentyűzettel hamarosan). nekem sokáig egy netbookom volt hétvégi hordozásra asztali mellett (a kettő együtt nem tette ki egy i7 y580 árát), és tök jól elvoltam. most meló miatt kellett több teljesítmény hordozható vonalon és integráltam a kettőt egy z575be, ami még mindig könnyebb az y580-nál és így is 6 kiló körül van a napi pakkom, ami hosszú távon nagyon fárasztó, a hordozhatóság nagy kincs egy notebooknál

    nem akarlak lebeszélni semmiről, mert alapvetően mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de nekem ez a tapasztalatom. ha nem akarod hurcolni sokat, akkor egy ugyanilyen teljesítményű gépet a feléből összeraksz, veszel egy kis hordozhatót használtan, amit lakáson belül tudsz használni, könnyen magaddal vihetsz, plusz az üzemideje is jobb lesz akkuról, és még marad valamennyi pénzed.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák